Ce a pățit Denisa Coțolan în lipsa lui Iancu Sterp. Mă doare sufletul

Ce a pățit Denisa Coțolan în lipsa lui Iancu Sterp. Mă doare sufletul

Denisa Coțolan și Iancu Sterp formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din industria showbiz-ului autohton. Dragostea lor este evidentă și mai puternică ca niciodată. În 2023, fratele lui Culiță Sterp a făcut mult așteptata propunere Denisei, iar aceasta a fost primită cu bucurie.

Însă, înainte de căsătorie, cei doi se confruntă cu o încercare importantă în relația lor. Iancu Sterp a ales să participe într-o emisiune TV, iar absența sa pare să afecteze profund pe Denisa Coțolan. Ea simte că îi lipsește în fiecare moment și această lipsă devine tot mai copleșitoare.

Recent, Denisa Coțolan a încărcat o fotografie pe rețelele sociale, unde este urmărită de mulți fani. În imagine, apare plângând, exprimându-și bucuria de a-l vedea pe Iancu Sterp pe micile ecrane, dar și suferința din cauza lipsei lui.

Geta Sterp, sora lui Iancu, a observat și ea suferința Denisei Coțolan. Ea i-a lăsat un comentariu emoționant la unele dintre postările sale, exprimându-și îngrijorarea pentru starea ei emoțională.

Citește și  Anamaria Prodan a chemat-o martoră pe Corina Caciuc în procesul cu Laurenţiu Reghecampf. Va spune adevărul absolut şi toată mizeria făcută

Chiar dacă Denisa Coțolan este alături de Iancu Sterp în gând și suflet și i-a fost sprijin încă de la început, absența lui este greu de suportat pentru ea.

stiricalitative