Vlăduța Lupău a rămas fără cuvinte la gestul soțului său. Ce a făcut Adi Rus pentru artistă

Vlăduța Lupău a rămas fără cuvinte la gestul soțului său. Ce a făcut Adi Rus pentru artistă

Vlăduța Lupău a rămas fără cuvinte la gestul soțului său. Cei doi sunt căsătoriți de cinci ani și urmează să devină părinți a doua oară. Adi Rus a fost portar de la U Cluj și CFR Cluj, însă s-a lăsat de fotbal în anul 2020, dedicându-se afacerilor și familiei.Vlăduța Lupău a rămas fără cuvinte la gestul soțului său. Vlăduța este una dintre cele mai îndrăgite cântăreațe de muzică populară din România, artista având mii de fani care o urmăresc pe rețelele de socializare și cu care ține legătura în permanență.

Vlăduța Lupău a rămas fără cuvinte la gestul soțului său

Vlăduța Lupău a rămas surprinsă după ce Adi Rus și-a tatuat chipul ei pe braț, demonstrându-i cât de mult înseamnă pentru el. Lângă portretul femeii, alături de care are doi copii, fostul sportiv și-a mai tatuat un scurt citat din Biblie.

Recent, cântăreața a împărtășit cu fanii ei tatuajul, alături de mesajul: „Când mă gândesc că aia-s eu”.

De ce a ascuns Vlăduța Lupău sarcina

Artista și soțul ei, Adrian Rus, au devenit părinții lui Iair pe 6 august 2022. Anul acesta, familia lor se va mări cu un al doilea copil. Anunțul a fost făcut chiar de Iair. „Ca să nu mai fiți curioși oare ce îi, oare ce nu îi! Ce are mami în burtică, fetiță sau băiat?”, l-a întrebat Vlăduța Lupău pe fiul ei pe scenă. „Băiat!”, a răspuns micuțul.

Citește și  Caută pe acasă sau pe la părinți ori bunici Colecționarii oferă 5.000 de euro pe această bancnotă românească din 1991

„Din modelul meu de viață, cu fratele meu, cât mai apropiați de vârstă ar fi ideal, pentru că ar crește împreună. Ar avea prieteni comuni, aceleași lucruri de făcut, ale vârstei. Ar merge la liceu sau la facultate în același timp. (…) Cred că vârsta ideală e cât mai apropiată”, a spus Vlăduța Lupău, pentru Unica.ro.

stiricalitative