Inedit Cutremur în televiziune BUSU de la ProTV..

Inedit  Cutremur în televiziune BUSU de la ProTV..

Florin Busuioc, cunoscut sub numele de Busu, este un personaj emblematic în peisajul media românesc, datorită prezentării sale îndelungate a prognozei meteo la PRO TV. Cu toții îl recunoaștem din această rubrică, iar notorietatea sa este incontestabilă. Cu toate acestea, actorul și prezentatorul TV demonstrează o modestie remarcabilă, așa cum au arătat și imaginile recente în care a fost surprins.

Florin Busuioc, surprins într-o ipostază inedităRecent, Florin Busuioc, actorul și prezentatorul meteo, a fost fotografiat de reporterii de la Capital într-o situație neobișnuită. Deși este celebru pentru prezentarea sa la Pro TV, puțini știu că “Busu” este o persoană obișnuită, care folosește mijloacele de transport în comun. Această modestie este remarcabilă în contextul în care face parte din lumea vedetelor TV.

Deci, dacă ați crezut că Busu, care, conform informațiilor de presă, primește un salariu considerabil de mare de la Pro TV, nu este modest, vă înșelați.

În imaginile surprinse, el așteaptă calm într-o stație de tramvai sosirea vehiculului. Se așază pe bordura de beton a gardului, consultându-și telefonul mobil și aruncând din când în când o privire spre locul de unde ar trebui să vină tramvaiul.

Citește și  Mă duc la piaţă şi trec pe lângă o tarabă cu pepeni

De-a lungul anilor, Florin Busuioc a reușit să devină popular la Pro TV, chiar și cu o rubrică relativ mică. Cu carisma, umorul și talentul său actoricesc, a reușit să atragă și să păstreze atenția telespectatorilor din toate categoriile de vârstă.

Prezentatorul a făcut schimbări în viața saRecent, Busu a mărturisit că a fost nevoit să facă unele schimbări în viața sa după problemele grave de sănătate pe care le-a avut. Unul dintre aspectele la care a acordat o atenție specială a fost greutatea sa.

Deoarece a început să acorde o atenție sporită sănătății sale, Busu a fost nevoit să piardă câteva kilograme, ceea ce i-a adus beneficii notabile. Cu toate acestea, recunoaște că mai are încă de parcurs un drum lung.

„Încă nu arăt foarte bine, mai am de slăbit cam 15 kilograme, am slăbit deja 15, cu ajutorul unui regim și al unor proceduri de modelare corporală. Aceste proceduri nu neapărat că ajută la pierderea în greutate, dar se observă la nivelul centimetrilor, se vede că se micșorează.

La micul dejun, care se întâmplă rar, pentru că mă trezesc la 5:30, optez pentru un iaurt cu afine, zmeură, puțină nucă pisată și o linguriță de miere, adăugând și ovăz, semințe de in, uneori chiar și chia”, a dezvăluit recent Busu.

stiricalitative