Fiica Mădălinei Ghenea a împlinit 7 ani. Ce surpriză i-a pregătit actrița Am creat o operă de artă

Fiica Mădălinei Ghenea a împlinit 7 ani. Ce surpriză i-a pregătit actrița Am creat o operă de artă

Mădălina Ghenea a marcat ziua de naștere a fiicei sale, Charlotte, cu gesturi pline de tandrețe și afecțiune, în ciuda obișnuitei sale discreții în ceea ce privește viața personală. Actrița a împărtășit imagini adorabile cu fetița ei, în vârstă de 7 ani, arătându-și mândria și dragostea pentru micuța care crește cu fiecare zi ce trece.

Charlotte, fiica lui Mădălina Ghenea, a fost sărbătorită cu bucurie și entuziasm de către mama ei. Cele două petrec mult timp împreună, călătorind și participând la diverse activități, iar Mădălina a dorit să împărtășească aceste momente speciale cu fanii săi, prin intermediul unor fotografii dulci și pline de viață.

Într-una din fotografii, Mădălina a evidențiat simțul estetic al fiicei sale, care își exprimă creativitatea în materie de modă și frumusețe, jucându-se cu machiajul și culorile. Actrița a subliniat și momentul special al zilei de naștere, scriind: “În urmă cu 7 ani am creat o operă de artă”, alăturând mesajului o imagine cu Charlotte îmbrăcată și machiată festiv.

În plus, Mădălina a surprins-o pe micuță cu un tort delicios, iar bucuria lui Charlotte în timp ce își făcea dorința și sufla în lumânări a fost evidentă. Se pare că micuța moștenește pasiunea și talentul artistic de la mama sa, fiind chiar amuzantă în încercarea de a imita modelul celebru al mamei sale.

În ceea ce privește relația dintre Mădălina Ghenea și fostul ei partener, Matei Stratan, separarea lor a avut loc acum câțiva ani, însă chestiunea programului de petrecere a timpului cu fiica lor, Charlotte, rămâne încă un subiect sensibil. Din motive legale și circumstanțe personale, programul de vizitare a copilului trebuie ajustat, iar aceasta implică că Matei Stratan trebuie să călătorească în Italia pentru a-și vedea fiica.

Cu toate acestea, o înțelegere amiabilă privind custodia și vizitarea nu a fost încă realizată, ceea ce a condus la discuții despre o posibilă soluție legală. Matei Stratan nu exclude ideea de a iniția un proces în instanță, dacă nu se poate ajunge la un acord între părți.

Mădălina Ghenea a fost remarcată pe plan internațional pentru rolurile sale în filme precum “Youth”, în regia lui Paolo Sorrentino, și “Urma”, în regia lui Dorian Boguță, evidențiindu-se ca o actriță talentată și versatilă, atât în producțiile internaționale, cât și în cele românești.

stiricalitative