Surprinzător Cât costă să îți cânte Viorica și Ioniță de la Clejani la nuntă

Surprinzător Cât costă să îți cânte Viorica și Ioniță de la Clejani la nuntă

Ultima veste care a lovit piața muzicală din România a fost creșterea semnificativă a tarifelor pentru Viorica și Ionuța de la Clejani, în urma scandalului în care a fost implicat fiul lor, Fulgy.

După toată agitația din jurul familiei Clejanilor, accesul la Taraful de la Clejani pare să fie acum rezervat doar celor care își permit luxul unui moment muzical cu acești artiști de excepție.

Anul trecut, Fulgy a acaparat primele pagini ale ziarelor din România, confruntându-se cu o perioadă dificilă, după ce a recunoscut public consumul de substanțe interzise. Mai mult, tânărul a fost oprit de poliție și s-a dovedit că ar fi condus sub influența drogurilor.

Potrivit informațiilor furnizate de spynews.ro, tarifele pentru Taraful de la Clejani au cunoscut o creștere semnificativă. Dacă dorești să îi ai pe părinții lui Fulgy la evenimentul tău, trebuie să fii pregătit să scoți din buzunar o sumă considerabilă, între 5000 și 5500 de euro, în funcție de data și de cerințele specifice ale evenimentului.

Citește și  Codin Maticiuc gest emoționant pentru soacra lui florăreasă. Cum a filmat-o pe mama Anei Pandeli

În același registru al trupelor de petrecere căutate în România, se regăsesc și alte nume sonore, precum Taraful Cleante & Diana Matei (cu tarife între 2500 și 3500 de euro), Nicu Paleru & Taraf (4700 de euro) sau Romeo & Gipsy (cu tarife între 2500 și 3000 de euro).

În cadrul unei emisiuni TV, Ionuța de la Clejani a făcut câteva precizări importante referitoare la scandalul în care este implicat fiul său, Fulgy. “E băiatul meu, a greșit, dar ce să fac? Să-l pedepsesc? Ce, Alex Velea e un sfânt pe lume? Nu sunt niciunul sfinți. Nici ceilalți cu studiourile lor, nu sunt niciunul sfinți. Televiziunile, presa, să salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot să-mi respect statutul meu de om. Nu pot schimba România. Sunt întristat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victimă unor nenorociți, care nu fac decât să profite de ei. Cei care au încercat să le facă rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, nu? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest”, a declarat Ionuța de la Clejani.

stiricalitative