Ce Surpriză Neașteptată Pentru Acest An Anamaria Prodan L-A Cerut Pe Gigi Becali Să Îi Fie Naș De Cununie După Ce Au Reușit Să Își Rezolve Neînțelegerile. Iată Ce A Avut De Spus Magnatul

Ce Surpriză Neașteptată Pentru Acest An Anamaria Prodan L-A Cerut Pe Gigi Becali Să Îi Fie Naș De Cununie După Ce Au Reușit Să Își Rezolve Neînțelegerile. Iată Ce A Avut De Spus Magnatul

Anamaria Prodan și Gigi Becali au surprins pe mulți cu o împăcare neașteptată, chiar în timpul postului Paștelui, după trei ani de tensiuni și tăcere. După această perioadă tumultoasă, impresara a dezvăluit că a clarificat zvonurile legate de posibilitatea ca Gigi Becali să fie naș la nunta ei cu boxerul Ronald Gavril.

Anamaria Prodan a ales să pună capăt disputelor și să facă primul pas către împăcare, îmbrățișându-l pe Gigi Becali și cerându-i iertare pentru toate neînțelegerile și certurile care au marcat ultimii trei ani. În mediul sportiv, au circulat zvonuri conform cărora Anamaria Prodan ar fi dorit ca Gigi Becali să fie naș la nunta sa cu boxerul Ronald Gavril.

Întrebată despre aceste zvonuri, Anamaria Prodan a clarificat situația: “Am pus punct acelei prostii”, a declarat impresara, exprimându-și dorința de a pune capăt speculațiilor și de a se concentra pe fericirea sa personală alături de viitorul soț, Ronald Gavril.

“E evident că Gigi Becali nu mai este interesat sau disponibil pentru a fi naș la o nuntă. El dedică viața rugăciunii și spiritualității, iar aceste aspecte sunt prioritare pentru el, nu evenimentele sociale precum nunțile sau petrecerile. Eu nu m-am împăcat cu Gigi pentru a obține vreun avantaj de pe urma lui, deoarece nu am căutat niciodată astfel de beneficii de la nimeni. Viața mea personală îmi aparține, iar dacă aș anunța cine va fi nașul sau finul meu, aș face acest lucru public.”

Citește și  Atenție la semnele infidelității

“Relația mea cu Gigi este una specială și sunt liniștită că am pus capăt acestor speculații nefondate. Este important de subliniat că relația noastră nu implică aspecte legate de fotbal, afaceri sau alte avantaje materiale. Chiar dacă, în calitate de manager, primesc oferte pentru jucătorii echipei sale, nu aștept niciodată nimic de la Gigi Becali, mai ales din punct de vedere financiar”, a adăugat Anamaria Prodan pentru Click.

După reconcilierea lor, Gigi Becali a împărtășit și un sfat pentru Anamaria Prodan în legătură cu divorțul acesteia de Laurențiu Reghecampf. Potrivit impresarei, Gigi i-a sugerat să evite scandalurile și confruntările cu Reghecampf.

“Exact asta mi-a zis: ‘Măi, tată, nu e nevoie de scandaluri. Tu ești deșteaptă, te poți descurca singură. Nu ai nevoie să te lupți cu Reghecampf’. Nu i-am cerut să fie naș, el nu mai participă la astfel de evenimente. Și chiar dacă aș fi dorit, nu ar fi fost posibil. El nu mai participă la astfel de evenimente de mulți ani. Sunt niște lucruri pe care le faci pentru tine și pentru suflet, nu pentru fotbal”, a dezvăluit impresara, conform fanatik.ro.

Conflictul dintre cei doi a izbucnit în urma transferului lui Denis Man de la FCSB la echipa italiană Parma, în valoare de 11 milioane de euro. Transferul a fost intermediat de impresarul Ioan Becali, nu de Anamaria Prodan, care avea un contract de impresariat cu fotbalistul. Această situație a condus la un conflict între Prodanca și familia Becali.

“Este o situație penibilă în toate aspectele. De la A la Z, este penibil. Este mic atât la statură, cât și la minte. De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere. El susține că m-am ridicat pe umerii lui, dar ce umeri are el? Are 1,20 metri, stând pe un scaun, cu mâinile ridicate. Ce umeri sunt aceștia? Are bust și cap, dar nu îi folosește. El se ia de mine? A făcut școala pe scări. El nu are dreptul să îmi vorbească vreodată sau să îmi facă vreo remarcă. Să își amintească cum se ruga să vorbesc frumos despre el la televizor și cum se gudura pe lângă mine. A avut noroc că a fost servitorul unor oameni importanți și le-a luat apoi lucrurile. Știm toți aceste lucruri. Nu are niciun merit, nu are vreo școală. A fost doar la locul potrivit, la momentul potrivit”, a declarat Anamaria Prodan în februarie 2021, despre Gigi Becali, conform ProSport.

Citește și  Gabriel Dorobantu a vrut de mic sa fie vedeta. Cantam pentru vecini

Procesul dintre Dennis Man și Anamaria Prodan, fostul său agent, a început în ianuarie 2021, imediat după transferul controversat la echipa italiană Parma. Man a fost înfrânt în prima instanță în 2022, apoi a făcut apel. Acum, judecătorii au emis un verdict definitiv.

În toamna anului trecut, Denis Man, în vârstă de 25 de ani, a pierdut procesul împotriva Anamaria Prodan, fiind obligat de instanță să-i plătească fostei sale impresare suma de 350.000 de euro.

“Cred că este un lucru normal, nu este ceva de bucurie sau de sărbătorit. Sunt avocat și am terminat o facultate de drept, așa că consider că era o mare nedreptate să nu se facă dreptate în acest caz. Atunci când semnezi un contract, îl faci de

bună voie, îți asumi responsabilitatea și nu poate fi altfel. În toți acești ani, am avut încredere în justiție și nu am crezut că cineva, indiferent de influența sa, poate influența acest caz. Sunt recunoscătoare instanței că a făcut dreptate!”, a concluzionat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru Click.

stiricalitative