O gălățeancă a emoționat pe Facebook

O gălățeancă a emoționat pe Facebook

O galateanca a trait un moment emotionant intr-o dimineata obisnuita, atunci cand a coborat sa duca gunoiul la ghena din cartierul Țiglina si a intalnit un batran care i-a cerut mărunțiș pentru o cafea calda. Experienta a fost atat de puternica incat a hotarat sa ii impartaseasca povestea pe Facebook, pentru a incerca sa il ajute pe acest om in nevoie.

Intr-o dimineata obisnuita, o femeie din Galati a fost martora unui moment de omenie si tristete la ghena de gunoi din cartierul Țiglina. Un batran pe nume Gheorghe Ceteraș a abordat-o si i-a cerut mărunțiș pentru o cafea calda. Femeia s-a simtit impresionata de povestea batranului si a decis sa il ajute cum a putut.

Gheorghe Ceteraș, un barbat in varsta de 74 de ani, locuieste in satul de peste Dunare de Galati, fiind cazat intr-un grajd de un cioban milos. Desi a muncit 40 de ani, batranul nu beneficiaza de o pensie si se confrunta cu dificultati financiare. Singuratatea si lipsa unui loc de munca l-au adus in situatia dificila de a trai de pe o zi pe alta.

Femeia care a fost martora la intamplarea emotionanta a decis sa impartaseasca povestea batranului pe retelele de socializare, in speranta ca cineva va putea oferi un loc de munca sau alte forme de ajutor. Gheorghe Ceteraș nu se teme de munca si isi doreste sa fie activ, insa este dificil pentru el sa gaseasca un loc de munca la varsta sa.

Citește și  Așa faci cei mai buni ardei umpluţi de post. Reţeta măicuţelor de la Mănăstirea Prislop

Mesajul postat pe Facebook a atras atentia multor oameni care s-au aratat solidari cu situatia batranului. Fiecare impartasire a postarii reprezinta o sansa in plus pentru Gheorghe Ceteraș de a fi ajutat si de a gasi o solutie pentru situatia sa dificila.

Povestea emotionanta a batranului Gheorghe Ceteraș ne aminteste de importanta solidaritatii si a ajutorului fata de cei aflati in nevoie. Fiecare gest de omenie poate face o diferenta in viata unui om si poate aduce lumina si speranta acolo unde exista intuneric si disperare.

stiricalitative