Mihai Bobonete anunț surprinzător despre divorț

Mihai Bobonete anunț surprinzător despre divorț

Actorul Mihai Bobonete a dat lovitura presei cu un anunț surprinzător despre divorțul de soție. Într-un podcast recent, acesta a dezvăluit că a încercat să divorțeze în plină pandemie, dar a fost întâmpinat de diverse obstacole. Cu toate acestea, vedeta TV a păstrat umorul și a povestit despre experiența sa într-un mod inedit.

Într-un interviu recent, Mihai Bobonete a dezvăluit faptul că a pierdut criza de 40 de ani din cauza pandemiei. Actorul a mărturisit că a vrut să divorțeze într-o dimineață, dar s-a lovit de restricțiile impuse de lockdown. Soția sa, Cătălina, i-a spus în glumă că nu are unde să bage actele de divorț din cauza restricțiilor. Bobonete a povestit în detaliu despre momentul în care a luat decizia de a divorța și cum a gestionat situația într-un mod plin de umor.

Paparazzi au reușit să-l surprindă pe Mihai Bobonete într-o discuție cu prietenii săi, într-un local din Vama Veche. Actorul a fost văzut purtând o șapcă, încercând să se camufleze în mulțime, dar a fost recunoscut de fani. Chiar dacă se aflau în aer liber și respectau distanțarea socială, grupurile de tineri s-au simțit bine împreună, după luni grele de pandemie. Bobonete a avut parte de o seară relaxantă alături de prieteni, în ciuda situației actuale.

Ultimele luni de pandemie au fost dificile pentru toată lumea, iar vedetele nu au fost o excepție. Actorii și cântăreții au trebuit să găsească noi modalități de a-și păstra publicul aproape, iar Mihai Bobonete nu a fost o excepție. Chiar dacă a trecut prin momente dificile, actorul a reușit să mențină umorul și să se bucure de mici momente de relaxare alături de prieteni.

Citește și  Dana Budeanu a șters pe jos cu celebritățile prezente la Gala premiilor Oscar

Prin urmare, Mihai Bobonete a reușit să treacă peste dificultățile pandemiei și să rămână pozitiv în ciuda situației actuale. Cu umorul său caracteristic, actorul a reușit să aducă un strop de bucurie în viața fanilor săi, demonstrând că este o persoană puternică și plină de resurse.

stiricalitative