Jador a ales Muntele Athos pentru relaxare

Jador a ales Muntele Athos pentru relaxare

Cântărețul Jador a decis să-și facă o pauză de la agitația Capitalei și să se relaxeze pentru câteva zile. A ales un loc special pentru această scurtă evadare – Muntele Athos.

Jador, cunoscut pentru muzica sa și pentru relația sa cu logodnica sa, Oana Ciocan, a decis să-și îndrepte atenția către divinitate și să se relaxeze într-un loc liniștit și plin de spiritualitate. Artistul a fost impresionat de experiența sa la Muntele Athos și a ținut să împărtășească această experiență cu fanii săi, prin intermediul rețelelor de socializare.

Printre imagini cu peisaje impresionante și momente de contemplare, Jador a transmis un mesaj emoționant: „La un moment dat în viață ai de ales locuri scumpe sau locuri în care să te regăsești pe tine însuți. De data asta am ales să merg în vacanța sufletului meu. Eu nu merg oricum în vacanțe scumpe, nu merg în locuri de genul dar de data asta am ales să merg într-o vacanță și a fost pur și simplu schimbarea vieții mele. Am avut ocazia să pășesc în universul realității al omenirii, univers în care orice bărbat ar trebui să pășească. Mulțumesc părintelui Pimen pentru tot ce ai făcut pentru mine! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”

Pe lângă momentele de reflecție și liniște de la Muntele Athos, Jador nu uită să-și arate dragostea pentru logodnica sa, Oana Ciocan. Cântărețul postează adesea imagini și mesaje romantice dedicat iubitei sale, demonstrând că dragostea lor este una puternică și autentică.

Citește și  Nu spăl nu fac de mâncare Mihaela Rădulescu dezvăluiri inedite din relația ei cu Felix Baumgartner

„În dragoste nu există multe cuvinte, ci sentimente care unesc un singur destin”, a scris Jador pe Facebook, alături de un videoclip în care apare alături de Oana.

Jador a ales să se relaxeze și să se reconecteze cu el însuși la Muntele Athos, într-o vacanță a sufletului, iar dragostea sa pentru Oana Ciocan rămâne la cote maxime, făcându-i pe fanii săi să simtă că împărtășesc o parte din intimitatea și fericirea sa.

stiricalitative