Cum arăta Brigitte Pastramă înainte să fie celebră. E aproape de nerecunoscut acum

Cum arăta Brigitte Pastramă înainte să fie celebră. E aproape de nerecunoscut acum

Nu este un secret că Brigitte Pastramă este cunoscută pentru opțiunile sale în privința operațiilor estetice. De-a lungul timpului, aceasta a apelat de mai multe ori la intervenții chirurgicale pentru a corecta anumite aspecte care nu îi ofereau satisfacție. Chiar dacă a trecut prin numeroase transformări, puțini știu cum arăta înainte de aceste modificări.

Brigitte Pastramă nu a ezitat niciodată să fie sinceră în legătură cu alegerile sale estetice. Cu toate acestea, mulți dintre urmăritorii săi au sugerat că arăta mai bine înainte de intervențiile chirurgicale, fiind o femeie frumoasă, cu forme armonioase.

Vedeta a recunoscut că a efectuat peste 20 de operații estetice, printre care mărirea buzelor, a sânilor, retușarea sprâncenelor și injectarea grăsimii proprii în posterior. Recent, Brigitte a decis să le arate fanilor cum arăta la vârsta de 19 ani, ceea ce i-a surprins pe mulți.

Mulți au criticat-o pentru alegerile sale, însă Brigitte nu s-a lăsat influențată de părerile celor din jur. Ea a dezvăluit o fotografie din tinerețe, alături de una de la 40 de ani, pentru a evidenția diferențele survenite în urma intervențiilor estetice.

Cu toate că unii au sugerat că arăta mai bine înainte de operații, vedeta nu a abandonat obiceiurile sale, dorind să se simtă în continuare confortabil în pielea sa. Adevărata sa poveste de viață a fost una marcată de căsătorii dificile și încercări, iar relațiile cu bărbații au fost factorul principal care a determinat-o să recurgă la operații estetice.

Brigitte Pastramă a trăit o viață tumultuoasă alături de mai mulți parteneri, iar aceste relații au fost adesea motivul pentru care a apelat la chirurgie estetică. Chiar și așa, vedeta trăiește acum o poveste de dragoste complicată alături de Florin Pastramă, încercând să găsească fericirea și satisfacția în propria sa piele.

stiricalitative