Irinel Columbeanu a rămas mască când a văzut-o A venit să-l viziteze pentru prima dată la azil de când s-a internat

Irinel Columbeanu a rămas mască când a văzut-o A venit să-l viziteze pentru prima dată la azil de când s-a internat

Recent, Irinel Columbeanu a avut parte de o surpriză neașteptată atunci când fostul său iubit, Oana Cojocaru, l-a vizitat la azilul unde locuiește. Această întâlnire a avut loc la scurt timp după ce Columbeanu a dezvăluit că nu s-a mai văzut cu tânăra de 26 de ani de când s-a mutat acolo.

În ultima perioadă, gândurile lui Irinel Columbeanu au fost concentrate asupra Oanei Cojocaru, fostul său partener de viață, de la care s-a despărțit acum trei ani. Columbeanu nu a ezitat să afirme public că păstrează legătura cu ea și că nu ar fi deranjat dacă între ei ar reapărea o relație.

Oana Cojocaru l-a surprins pe Irinel Columbeanu cu o vizită la azilul său, fapt care l-a bucurat enorm pe fostul om de afaceri. Acesta a dezvăluit că de la mutarea sa la azil, Oana nu l-a vizitat înainte de această întâlnire, comunicând doar prin telefon și mesaje. În timpul vizitei, cei doi au mers la un restaurant de pe malul unui lac și au petrecut timp împreună, rememorând amintiri din trecut. Columbeanu a subliniat că această vizită este doar începutul și că mai multe vor urma în viitor.

Momentul petrecut alături de Oana Cojocaru a adus o altă surpriză plăcută lui Irinel Columbeanu, deoarece personalul restaurantului la care au luat masa a decis să le ofere consumația gratuit. Cu toate acestea, nu le-a lipsit nimic de pe masă și au fost tratați cu atenție și respect.

Citește și  Vestea Cea Mai Tristă Despre Dan Negru Ce S-A Întâmplat Cu Marele Prezentator De Televiziune

„La masă am avut parte de o varietate de mâncăruri, inclusiv paste și rață, și, cu toate că consumația nu a fost plătită de niciunul dintre noi, ne-am bucurat de un tratament excelent din partea restaurantului”, a menționat Columbeanu, conform declarațiilor sale pentru Click!.

stiricalitative