Golden Buzz istoric la Românii au talentDansatorii din Ansamblul Hecenii au convins-o pe Andra să apese butonul auriu

Golden Buzz istoric la Românii au talentDansatorii din Ansamblul Hecenii au convins-o pe Andra să apese butonul auriu

Ansamblul Hecenii a reușit să obțină un Golden Buzz istoric la Românii au Talent, impresionând-o pe Andra până în punctul în care a apăsat butonul auriu: „N-am văzut în viața mea un dans executat cu atâta dăruire și cu atâta suflet!”

Grupul s-a format acum 10 ani și membrii săi au o strânsă legătură de prietenie, care îi unește nu doar în activitatea lor principală, ci și în afara ei.

Ei își doresc să câștige competiția Românii au Talent, deoarece acest succes ar îndeplini visul copiilor din satul Heciul Nou: acela de a avea o sală de dans modernă, dotată cu bare pentru dansul clasic, oglinzi, o podea de calitate și un acoperiș care să nu permită pătrunderea apei.

Prin exemplul lor, Ansamblul Hecenii vrea să demonstreze că, prin muncă asiduă și prin practicarea pasiunii tale, poți depăși obstacole care par inițial imposibile.

Un moment extrem de dificil pentru ei a fost atunci când reprezentanții conducerii locale au decis că activitatea ansamblului presupune prea multe resurse și au hotărât să suspende cursurile. În ciuda acestei situații, conducătorul actual a fost nevoit să continue activitatea ansamblului în calitate de voluntar.

Andra a fost profund impresionată de prestația lor: „Eu nu am văzut în viața mea un dans mai ritmat și dansat în felul ăsta! Eu vă jur că în momentul ăsta am piele de găină. N-am văzut în viața mea un dans executat cu atâta dăruire și cu atâta suflet! În viața mea nu am văzut acest lucru!”

Mihai Bobonete a adăugat: „Nu a fost un dans popular, a fost un fel de haka al dansurilor populare! (…) Nu am văzut atâta viață și fericire pe scenă. Sunteți fenomenali!”

Andi Moisescu a fost la fel de impresionat: „Ați dărâmat orice reper în materie de dans!”

Andra a continuat: “Este foarte interesant că e pentru prima oară când un dans popular m-a dus prin toate stările. M-am bucurat ca un copil mic văzând câtă energie aveți. Eu sunt o iubitoare de muzică populară și tradiții, dar mi se pare că voi aveți tot pachetul. Folclorul nu o să moară niciodată pentru că văzându-vă pe voi mi se pare că viitorul sună bine. Atâta dăruire nu am văzut în dansurile populare niciodată și atunci știu că este o premieră, dar …”, a spus Andra, după care a apăsat Golden Buzz-ul.

stiricalitative