Tatăl Lidiei Buble tăcut despre relația cu Horațiu Nicolau

Tatăl Lidiei Buble tăcut despre relația cu Horațiu Nicolau

Tatăl Lidiei Buble, artistă cunoscută pentru piesele sale de succes, a fost surprins recent alături de afaceristul Horațiu Nicolau, după despărțirea de actorul cubanez cu care se afla într-o relație. Tatăl artistei a făcut primele declarații referitoare la această situație, refuzând să comenteze relația dintre fiica sa și Horațiu Nicolau.

Tatăl Lidiei Buble, pastor protestant la Biserica Emanuel din Deva, a fost întrebat despre relația fiicei sale cu afaceristul Horațiu Nicolau, însă acesta a evitat subiectul. „Nu pot să discut despre așa ceva, tot ce contează este să ne dea Dumnezeu sănătate”, a declarat tatăl Lidiei Buble pentru FANATIK. Fratele mai mare al artistei, Simon Buble, a adoptat și el o poziție similară, refuzând să comenteze situația. „Ce să spun despre asta? Eu nu mă prea pricep, nu e treaba mea! Multă sănătate îi doresc. (…) Acum, eu sunt pe șantier, nu pot vorbi și nici nu știu când am vorbit cu Lidia! Doamne ajută”, a adăugat Simon.

Motivul refuzului tatălui de a-l cunoaște pe Răzvan Simion:Cu toate că Lidia Buble a avut o relație de peste cinci ani cu Răzvan Simion, tatăl său nu a dorit să îl cunoască pe actor. Motivul acestui refuz a fost dezvăluit de artistă într-un interviu: „Nu au reușit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc și să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, și mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătorești, îmi aduci băiatul, îl cunoaștem, stăm de vorbă, vine și te cere». Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere și se vor înțelege foarte bine”.

Relația dintre Lidia Buble și Horațiu Nicolau continuă să stârnească curiozitatea opiniei publice, iar declarațiile tatălui și fratelui artistei arată că aceasta este o subiect delicat pentru familia sa. Artistă talentată și apreciată, Lidia Buble pare să treacă printr-o perioadă de schimbări și ajustări în viața sa personală, iar fanii rămân cu sufletul la gură pentru a afla mai multe detalii despre noua ei relație.

stiricalitative

One thought on “Tatăl Lidiei Buble tăcut despre relația cu Horațiu Nicolau

Comments are closed.