Saveta Bogdan a avut probleme când s-a rătăcit în America. Ce a pățit când a cerut ajutorul unei localnice

Saveta Bogdan a avut probleme când s-a rătăcit în America. Ce a pățit când a cerut ajutorul unei localnice

Saveta Bogdan a relatat o experiență neplăcută pe care a avut-o când s-a rătăcit în America și a pierdut drumul către locuința fiicei sale. Cu toate că a cerut ajutorul unei localnice, aceasta a reacționat brusc, începând să țipe și amenințând că va chema poliția. Cu toate că se confruntă periodic cu astfel de situații, călătorind în America pentru a-și vizita familia, Saveta Bogdan persistă în eforturile sale de a fi alături de fiica ei în fiecare an.

Cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan așteaptă cu nerăbdare să-și revadă fiica în mod regulat, un obicei pe care îl are de ani de zile. Se pregătește să plece din nou în SUA pe data de 15 iunie pentru a se reuni cu Cătălina, fiica ei. În plus, artista planifică să își surprindă fiica plantând legume în grădina ei imediat ce ajunge acolo.

Însă, în ciuda anticipării revederii cu familia ei, experiențele în America nu sunt mereu plăcute pentru Saveta Bogdan. Recent, a povestit despre un incident tensionat în care a fost aproape să fie implicată poliția după ce a cerut ajutor pe stradă. Deși vizitează America în fiecare an și își petrece câteva luni acolo, Saveta Bogdan mărturisește că se simte dificil să se adapteze la stilul de viață și la mentalitatea oamenilor de acolo. Deși clima este plăcută, diferențele culturale sunt evidente și, uneori, provoacă dificultăți.

În vârstă de 78 de ani, Saveta Bogdan remarcă faptul că ritmul de viață agitat și lipsa de implicare a oamenilor în ajutorarea celorlalți sunt aspecte cu care se confruntă în mod regulat în America. A relatat un episod în care a solicitat ajutorul unei femei pe stradă după ce s-a rătăcit, iar reacția acesteia a fost una de teamă și ostilitate, amenințând că va chema poliția.

Citește și  Pompa de căldură soluția eficientă de încălzire a caselor pe timp de iarnă Bate centrala termică pe gaze lemne sau peleți

Deși fiica ei îi sugerează adesea să se mute definitiv în America pentru a fi aproape de ea și pentru a beneficia de confortul oferit acolo, Saveta Bogdan respinge categoric această idee. Pentru ea, România rămâne locul în care se simte acasă, unde este apreciată și iubită de publicul ei. Deși ar putea avea o viață confortabilă în SUA, în casa fiicei sale, cu toate lucrurile de care are nevoie, Saveta Bogdan nu se simte confortabil să stea acolo mai mult de câteva luni pe an.

stiricalitative