Danka fetița dispărută din Serbia a fost omorâtă S-a speculat că ar fi fost răpită de două românce

Danka fetița dispărută din Serbia a fost omorâtă S-a speculat că ar fi fost răpită de două românce

Sfârșit tragic pentru fetița din Serbia, căutată în România! Danka a dispărut de acasă și s-a spus că ar fi fost răpită de două românce. În urmă cu puțin timp, s-a descoperit că Danka a fost ucisă. Cele două persoane care au comis crima au fost arestate!

Danka a dispărut de acasă în urmă cu mai multe zile, iar părinții ei au cerut ajutorul tuturor pentru a o găsi.

Un bărbat a spus că ar fi fost răpită de două românce și autoritățile din Serbia credeau că ar putea să o găsească pe Danka în România. Deznodământul acestei dispariții a fost cel pe care nu îl aștepta nimeni.

Danka, fetița căutată în România, a fost ucisă

La câteva zile de la dispariția fetiței, două persoane au fost arestate sub supiciunea că ar fi ucis-o pe Danka.

Cei doi bărbați de 50 de ani și-au dezvăluit crima și au recunoscut tot ceea ce au făcut. Rămâne de văzut ce decizii vor lua magistrații în cazul lor, în perioada următoare.

Anunțul a fost făcut de președintele Serbiei, care a fost terifiat când a aflat ce s-a întâmplat. Președintele a precizat că cei doi bărbați sunt monștri și a confirmat faptul că această crimă a fost recunoscută de cei doi. A fost mărturisit și modul în care a fost ucisă micuța Danka.

”Poliția a arestat două persoane care sunt suspectate că au ucis-o pe micuța Danka Ilić din Bor. Au mărturisit crima! Amândoi au mărturisit. Cu ce ​​fel de monștri avem de-a face. Acum sunt duși spre locul unde au aruncat cadavrul copilului. Mulțumim poliției pentru efortul depus”, a declarat președintele Serbiei.

Cine sunt criminalii fetiței

Danka a fost ucisă de doi bărbați de 50 de ani, care lucrează la Societatea de Utilități Publice „Vodovod” din Bor. Ei ar fi călcat-o cu mașina, iar mai apoi i-au luat trupul și l-ar fi aruncat pe un câmp.

Citește și  Rugăciunea zilei de joi. Tradiții și superstiții legate de această zi

După ce au comis crima, amândoi au plecat de la fața locului. Anchetatorilor le-a fost foarte greu să o găsească, motiv pentru care au apărut mai multe suspiciuni, cum ar fi și cea conform căreia s-ar afla în România.

”S.J. este suspectat că ar fi lovit un pieton, o copilă pe nume Danka, în vârstă de doi ani, cu vehiculul companiei la care lucrează, un „Fiat Panda”, pe strada Radomir Putnika, ucigând-o.

Împreună cu colegul său D.D. „au băgat cadavrul fetei în portbagajul autovehiculul, după care s-au deplasat la o groapă sălbatică de pe „Putul Starobanjski” de lângă Bor, unde au aruncat cadavrul pe partea dreaptă a drumului”, spune o sursă apropiată anchetei. (…)”, conform unor surse din anchetă.

stiricalitative