Ce conțin de fapt burgerii de post din supermarketurile Kaufland din România. N-ai fi crezut asta

Ce conțin de fapt burgerii de post din supermarketurile Kaufland din România. N-ai fi crezut asta

În timpul postului Paștelui, tot mai mulți români sunt în căutarea unor alternative pentru produsele tradiționale din carne. O opțiune populară este reprezentată de burgerii de post, care pot fi găsiți pe rafturile supermarketurilor Kaufland din România. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc cu adevărat compoziția acestui produs și ce conține el de fapt.

Deși se aflăm în perioada postului, românii încearcă să găsească soluții creative pentru a înlocui produsele din carne din dieta lor. Burgerii de post au devenit o alternativă atrăgătoare pentru mulți, iar prezența lor pe rafturile magazinelor Kaufland din întreaga țară a stârnit un interes crescând din partea consumatorilor. Cu toate acestea, cunoștințele despre conținutul real al acestor burgeri de post sunt limitate.

Ce conțin, de fapt, burgerii de post de la Kaufland din RomâniaChiar dacă la prima vedere acești burgeri par a fi o alternativă sănătoasă și delicioasă, puțini clienți acordă atenție listei de ingrediente de pe ambalaj. Iată ce conțin de fapt acești burgeri de post din supermarketurile Kaufland din România! Iată lista completă a ingredientelor.

Conform etichetei, burgerii de post conțin următoarele ingrediente:

– Apă– 18% preparat vegetal pe bază de ulei de cocos (apă, ulei de cocos, amidon, amidon modificat, arome naturale, sare iodată, colorant: caroten)– 13% texturat proteic din mazăre– Ulei de floarea-soarelui– Ulei de cocos– 2,3% proteină din mazăre– 1,5% proteină din bob– Stabilizator (metilceluloză)– Amidon– Sare– Sirop de glucoză– Arome– Condimente (ceapă, usturoi, piper)– Antioxidanți (acid ascorbic, acid citric)– Extracte de condimente– Conservant (oțet tamponat)– Coloranți alimentari (suc concentrat de sfeclă roșie, extract de orz malțificat)

De asemenea, se precizează că acest produs poate conține urme de gluten, soia, țelină, muștar și fructe cu coajă lemnoasă. Este recomandat să consumați acest produs doar gătit termic, și să fie consumat în maxim 48 de ore după deschidere, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

stiricalitative