Mara Bănică A Făcut Mutarea Se Transferă De La Antena 1 La PRO TV Pe Ce Emisiune O Vei Vedea De Acum Înainte

Mara Bănică A Făcut Mutarea Se Transferă De La Antena 1 La PRO TV Pe Ce Emisiune O Vei Vedea De Acum Înainte

Mara Bănică a fost una dintre personalitățile care s-au remarcat prin devotamentul și corectitudinea pe care le-a manifestat de-a lungul timpului în fiecare apariție publică. Jurnalista a reușit să cucerească inimile telespectatorilor de fiecare dată când a fost prezentă pe micul ecran.

Cu toate acestea, în ultima perioadă, Mara Bănică s-a retras treptat din lumina reflectoarelor și a decis să renunțe la aparițiile televizate la fel de frecvent cum obișnuia în trecut. Această schimbare a surprins și a intrigat mulți dintre admiratorii săi, care se întreabă care ar putea fi motivele din spatele acestei decizii radicale.

Fiind o fire directă și sinceră, Mara Bănică nu se fereste să spună lucrurilor pe nume ori de câte ori are ocazia. Despre motivul retragerii sale din mediul televizat, jurnalista a preferat inițial să nu ofere detalii, lăsând loc pentru speculații. Totuși, recent, a recunoscut că relația ei cu moderatoarea emisiunii la care activa, Mirela Vaida, nu a fost mereu una ușoară. Există speculații că această schimbare ar fi avut legătură și cu sarcina pe care o purta, devenind mamă a unei fetițe, pe nume Donca.

Într-un podcast condus de Cătălin Măruță, Mara Bănică și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri sincere din viața sa personală și profesională. Printre subiectele abordate, jurnalista a vorbit și despre relația sa cu alte două prezentatoare celebre de la Antena 1, Simona Gherghe și Mirela Vaida. Mara a lucrat cu ambele în perioada în care activa în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Mara a mărturisit că relația ei cu Simona Gherghe a fost una mai apropiată și mai armonioasă. Cu toate că nu au fost prietene strânse, jurnalista a apreciat inteligența și profesionalismul Simonei. În schimb, în ceea ce privește colaborarea cu Mirela Vaida, Mara a lăsat de înțeles că lucrurile nu au decurs întotdeauna la fel de bine. Ea a menționat că nu au avut aceeași frecvență și că nu au avut multe în comun, în special în ceea ce privește umorul.

Aceste declarații au alimentat speculațiile privind motivele retragerii lui Mara Bănică din show-ul de la Antena Stars, iar gurile rele de pe internet au început să circule diverse teorii. Totuși, jurnalista a preferat să rămână discretă în ceea ce privește aceste aspecte și să se concentreze pe noul său rol de mamă și pe alte proiecte personale.

stiricalitative