Cine Este Doina Românca Ucisă Într-Un Apartament Din Franța Închiriat Prin Airbnb. Avea 31 De Ani Și Era Stabilită În Galați

Cine Este Doina Românca Ucisă Într-Un Apartament Din Franța Închiriat Prin Airbnb. Avea 31 De Ani Și Era Stabilită În Galați

Doina era plecată în Franța, unde urma să își facă rezidențiatul. Și-a închiriat un apartament prin Airbnb, iar apropiații disperați că nu o mai pot contacta, au anunțat autoritățile franceze, care au descoperit că a fost înjunghiată.

Moartea Doinei, românca găsită moartă într-un apartament închiriat prin Airbnb este, în continuare, învăluită în mister. Femeia se afla în Franța, acolo unde își dorea să facă rezidențiatul. Apropiații Doinei au fost cei care au alertat autoritățile, după ce nu au mai putut să o contacteze.

Doina, românca găsită moartă în apartamentul din Franța, era stabilită în Galați și urma să se căsătorească

Femeia s-a născut în Republica Moldova, dar de câțiva ani buni locuia în Galați. Absolvise Facultatea de Medicină în urmă cu șase ani, a susținut examenul final în 2018, dar nu a profesat niciodată. Voia să își pregătească rezidențiatul și își dorea să activeze în domeniu.

Citește și  Anunțul astrologilor Iată zodiile care vor avea noroc în următorii 5 ani

Cei care o cunosc au fost șocați să afle ce s-a întâmplat cu Doina, despre cei care cei apropiați spun că era o tânără cuminte și că nu au informații potrivit cărora ar fi avut un conflict cu cineva. Doina se pregătea să îmbrace rochia de mireasă, asta pentru că avea în plan să se căsătorească cu logodnicul ei, un bărbat din Galați. Familia tinerei a plecat deja în Franța pentru a se ocupa de repatriere.

Femeia ar fi fost înjunghiată în urmă cu câteva zile

În prezent, autoritățile din Franța au deschis o anchetă, iar o parte din vecinii au fost deja audiați și susțin că nu au auzit zgomote în serile trecute. Chiar și așa, anchetatorii iau în calcul varianta în care tânăra ar fi fost ucisă în urmă cu câteva zile, mai exact pe 30 noiembrie, în apartamentul închiriat prin Airbnb.

Autoritățile franceze au început să verifice și o mașină, care se afla în fața apartamentului și încă îi caută pe suspecți. Încă nu se știe ce s-a întâmplat cu exactitate în seara respevtivă, dar primele informații că a fost înjunghiată și urmează să fie făcută autopsia.

stiricalitative