Tragedia din Timișoara Familie terorizată de crima fiului lor

Tragedia din Timișoara Familie terorizată de crima fiului lor

Crima odioasă comisă de Mirel Dragomir a șocat întreaga țară, iar familia acestuia a luat o decizie surprinzătoare în urma tragediei. Tânărul și-a ucis iubita, Andreea Morega, în vârstă de 21 de ani, cu zeci de lovituri de cuțit, recunoscând fapta în fața procurorilor. În timp ce Mirel se află în arestul IPJ Ilfov, familia sa a recurs la gesturi radicale pentru a se dezice de el, în urma presiunii și a criticilor primite de la internauți.

Familie dezbinatăPărinții și sora lui Mirel au decis să își ascundă identitatea pe rețelele de socializare, scăpând de orice legătură cu criminalul. Sora tânărului a șters contul de Facebook, iar părinții au eliminat toate pozele în care apăreau cu fiul lor. Această decizie radicală a fost luată în urma criticilor dure primite de la internauți, care au transmis amenințări atât la adresa lui Mirel, cât și la adresa familiei sale.

Totuși, în timp ce Andreea era înmormântată, părinții lui Mirel au mers să îl viziteze în arestul IPJ Timiș. Tatăl a stat de vorbă cu tânărul, care și-a exprimat regretul pentru fapta sa și confuzia legată de motivul care l-a determinat să comită crima.

Durere și regretPărinții lui Mirel sunt profund afectați de tragedia care s-a produs și au mărturisit că nu au puterea de a-și privi fiul în ochi. Au muncit toată viața pentru a le oferi copiilor lor tot ce aveau nevoie, iar acum sunt copleșiți de gândul că băiatul lor ar putea fi condamnat la 25 de ani de închisoare. Tatăl lui Mirel a declarat că familia lor este „terorizată” și „nenorocită” de ceea ce s-a întâmplat, iar durerea este insuportabilă pentru toți cei implicați.

Citește și  Pisica din fotografie urcă sau coboară scările Testul de perspicacitate care arată ce trăsături ai

Mirel Dragomir a recunoscut că nu își poate explica ce l-a determinat să comită crima și că își pare rău de fata pe care a ucis-o. Tânărul a declarat că nu își pare rău de faptul că se află în închisoare, ci că îl doare sufletul pentru tot ce s-a întâmplat. Familie dezbinată, durere și regret – acestea sunt cuvintele care definesc drama pe care o trăiește familia lui Mirel Dragomir în urma acestei tragedii.

stiricalitative