DETALII SFÂȘIETOARE DE LA SCENA TRAGEDIEI DIN NEAMȚ. MARTORUL CARE A INTERVENIT PENTRU A AJUTA TINERII IMPLICAȚI ÎN ACCIDENT DEZVĂLUIE TOTUL

DETALII SFÂȘIETOARE DE LA SCENA TRAGEDIEI DIN NEAMȚ. MARTORUL CARE A INTERVENIT PENTRU A AJUTA TINERII IMPLICAȚI ÎN ACCIDENT DEZVĂLUIE TOTUL

Un martor la accidentul mortal din Neamț a făcut declarații dureroase, dezvăluind detalii tulburătoare despre tragedie. Martorul a relatat cum s-a desfășurat accidentul și cât de șocante au fost momentele care au urmat.

Bărbatul a intervenit imediat la locul accidentului pentru a acorda ajutor. Din nefericire, trei tineri, dintre care doi frați, au fost răpuși pe loc de gravitatea impactului.

Martorul tragicului eveniment din Neamț, petrecut în weekendul trecut, a împărtășit cum s-a desfășurat accidentul mortal.

El a mărturisit că s-a deplasat imediat la locul accidentului pentru a oferi primul ajutor. Din păcate, a fost martor la o adevărată tragedie. În mașinile făcute praf, trei tineri și-au găsit sfârșitul. Doi dintre aceștia, frați, și-au pierdut viața pe loc.

Citește și  Cum Arătau Petrică Mîțu Stoian Și Niculina Stoican În Tinerețe.

“Am auzit o viteză nebună, apoi un zgomot puternic de impact. Am văzut un autoturism argintiu răsturnat pe marginea drumului. Două fete erau în afara mașinii, în grădină. Una dintre ele era grav rănită, era plină de sânge. Am luat-o în brațe și am scos-o pe șosea. Am spart geamul și am reușit să intru în interior. Înăuntru se aflau doi tineri. Am verificat pulsul de mai multe ori, dar nu am simțit nimic. Am încercat să îl calmez pe băiatul din față, care era extrem de speriat. El striga: ‘Ajută-mă, nu vreau să mor’. L-am întrebat cum îl cheamă. ‘David’, a răspuns el. Avea picioarele blocare și îmi cerea să trage scaunul. I-am promis că nu îl voi lăsa și că vom ieși de acolo împreună”, a mărturisit bărbatul, conform informațiilor furnizate de observatornews.ro.

Mărturia șocantă a martorului la accidentul mortal din Neamț, unde trei tineri și-au găsit sfârșitul: “Ajută-mă, nu vreau să mor”

Un alt localnic a relatat că tinerii ar fi pornit într-o cursă cu mașinile de la o benzinărie. Cu viteza mare pe care o aveau, impactul a fost inevitabil.

“Se pare că au început o cursă între ei și au accelerat în apropierea unei benzinării. Băieții care au murit i-au depășit și par să fi pierdut controlul volanului. Am auzit că mașina ajunsese la 150 km/h”, a povestit un alt martor, citat de aceeași sursă.

Cei trei tineri care au pierdut viața în această tragedie au lăsat în urmă un imens gol în sufletele celor apropiați. Familiile lor plâng amarnic această pierdere grea.

Mărturia șocantă a martorului la accidentul mortal din Neamț, unde trei tineri au găsit sfârșitul: “Ajută-mă, nu vreau să mor”

“Noi încă îi așteptăm pe Cristian, Raul și Alex acasă. Dintr-o joacă, dintr-o imprudență, și-au pierdut viața și ne-au adus o suferință greu de descris”, a mărturisit verișoara celor doi frați decedați, conform observatornews.ro.

Citește și  I-am făcut calculul! Câți bani va primi Andreea Tonciu din partea Pro TV, pentru numai o săptămână la Survivor 2024

“Am ieșit la o plimbare și am terminat munca târziu. Eu m-am dus înainte și îi așteptam pe cei trei în Borca, dar nu au mai răspuns la telefon. Cred că s-au întrecut într-o cursă. Adrenalină, influența grupului, toate acestea i-au condus în această tragedie”, a adăugat un alt verișor al fraților decedați în accident, potrivit aceleiași surse.

Tragedia a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Șase tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 23 de ani, au fost implicați în accident. Din cauza vitezei, cele două mașini s-au ciocnit frontal și s-au răsturnat în curțile locuitorilor. Doi frați și un alt tânăr au pierit în urma impactului. Două tinere, cu vârste între 19 și 22 de ani, și un băiat de 18 ani au fost grav răniți și transportați la spital.

stiricalitative