Ce Nume A Ales Cabral Pentru Copilul Său. Probleme În Casă Au Apărut Mă Cert Cu Ea

Ce Nume A Ales Cabral Pentru Copilul Său. Probleme În Casă Au Apărut Mă Cert Cu Ea

În data de 26 decembrie, Cabral și Andreea Ibacka au făcut public numele fiului lor printr-o postare pe rețelele de socializare. Micuțul membru al familiei lor s-a născut în luna octombrie a acestui an.

Andreea Ibacka a împărtășit pe pagina sa de Facebook o fotografie cu bradul lor de Crăciun, pe care erau atârnate globuri cu numele membrilor familiei. Astfel, s-a aflat că băiețelul lor poartă numele de Tiago Ibacka.

„Crăciun cu pitici, Crăciun fericit! ♥️ La fel să fie și în casele voastre! Hubby Cabral Daughter Namiko Son Tiago Ibacka”, a transmis actrița. Nici prezentatorul de la Pro TV nu a stat în umbră.

„Primul nume este Inoke. Al doilea este Namiko. Al treilea… e Tiago. Sper că și voi sunteți bine pe-acolo pe unde sunteți”, a transmis el.

Cabral și Andreea Ibacka, despre fiul lor

Cabral poate fi considerat un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Beneficiază de simpatia publicului, de o carieră de succes în televiziune și de o familie minunată. De când a devenit tată și de un băiețel, prezentatorul charismatic de la TV împărtășește imagini cu cei doi prichindei ai săi.

Citește și  Verdictul CSM crucial în cazul lui Vlad Pascu

Recent, Cabral a distribuit o poză în care apar soția sa, Namiko, și cel mai mic membru al familiei. În imagine, bebelușul este ținut în brațe de Andreea, iar sora mai mare pare extrem de mândră de noul ei rol. Fotografia a fost postată pe contul de socializare dedicat lui Namiko.

„E micuțul ăsta… dar mie îmi place de el. Bine, mai puțin când plânge, că nu ne mai înțelegem prin casă om cu copil…”, este mesajul scris alături de fotografie.

Citește și  El este Nanu fiul Mirabelei Dauer. Cum arata tanarul acum si ce mesaj ii transmite mamei lui

Andreea Ibacka a adus pe lume un băiețel perfect sănătos acum aproximativ trei luni. Totul a decurs perfect în timpul nașterii, iar actrița frumoasă s-a recuperat rapid. „Suntem foarte fericiți, ne considerăm norocoși. Bebelușul este uimitor, este foarte cuminte, nu știu cu cine seamănă, sigur nu cu tatăl său. Mănâncă, doarme, este liniștit, rar plânge.

La naștere a avut 3240 de grame și 52 de centimetri, a fost perfect sănătos”, a spus actrița la momentul respectiv.

Astfel, familia Ibacka își trăiește bucuria și fericirea alături de cel mai nou membru al ei, iar Cabral și Andreea împărtășesc cu publicul momentele lor pline de iubire și emoție.

stiricalitative