Andreea Marin dezvăluie totul despre relația cu Ion Țiriac Nu înțeleg de ce aș .fi aici.

Andreea Marin dezvăluie totul despre relația cu Ion Țiriac Nu înțeleg de ce aș .fi aici.

Andreea Marin a abordat recent zvonurile care au circulat acum mulți ani referitoare la o presupusă relație cu Ion Țiriac.

Cu mai bine de 15 ani în urmă, presa specula despre o posibilă relație între Andreea Marin și Ion Țiriac. Se vorbea inclusiv despre o posibilă căsătorie, iar apariția lor împreună la Gala Viva din 2004 alimenta aceste zvonuri. Cu toate acestea, cei doi nu au confirmat niciodată această presupusă relație, iar Andreea Marin declara că sunt doar foarte buni prieteni.

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D, Andreea Marin a ales să spună adevărul despre relația cu Ion Țiriac. Întrebată dacă ar fi acceptat o cerere de căsătorie din partea omului de afaceri, prezentatoarea TV a fost fermă în declarațiile sale, afirmând că între ei nu a existat niciodată o poveste de dragoste, ci doar o relație de prietenie. Ea a subliniat că ar fi fost onorant să aibă o relație cu un om precum Ion Țiriac, pe care l-a descris ca fiind extraordinar și de la care a învățat multe.

Andreea Marin a vorbit și despre presiunea mediatică din acea perioadă și a dezvăluit că nu este adevărat că Ion Țiriac i-ar fi oferit un inel de logodnă. Ea a explicat că presiunea mediei a dus la decizia ei de a nu mai perpetua aceste zvonuri, deoarece nu aveau nicio legătură cu realitatea. Mai mult decât atât, Andreea Marin a subliniat că nu ar fi putut accepta o cerere de căsătorie din partea cuiva cu care nu avea o relație romantică, indiferent de statutul social al acelei persoane.

Citește și  Vremea se incalzeste semnificativ Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani in Romania

Este important de menționat că fiecare problemă de sănătate necesită consultul unui medic specialist, iar informațiile oferite în acest articol au rolul de a informa și de a ghida cititorii, nu de a înlocui sfaturile medicului. Înainte de a urma un tratament sau de a lua o decizie medicală, este recomandat să consultați întotdeauna un medic specialist.

stiricalitative