Irinel Columbeanu o face praf pe Anna Lesko

Irinel Columbeanu o face praf pe Anna Lesko

Irinel Columbeanu se găsește într-o situație financiară precară, incapabil să achite costurile azilului în care s-a internat. În acest context, el o acuză pe una dintre fostele sale iubite, Anna Lesko, că nu a manifestat niciun interes față de situația lui.

Pe vremuri, când era în vârful prosperității financiare, Irinel Columbeanu era în centrul atenției în lumea mondenă a Capitalei, aducând în discuție o serie de relații romantice cu persoane publice precum cântăreața Anna Lesko. Cu toate acestea, acum el dezvăluie că Lesko nu l-a contactat nici măcar după ce a ajuns la azilul Sf. Ioan.

„Pe Anna Lesko o urmăresc pe Instagram, acesta a fost singurul mod de a comunica. Nu doresc să formulez acuzații nejustificate. Dacă există vreo intenție din partea lor, sunt deschis să răspund la orice mesaj. Am primit sprijin din partea unor persoane, medicamentația rămâne neschimbată, iar asistentele de aici sunt foarte amabile”, a declarat Irinel Columbeanu.

Fostul milionar de la Izvorani a subliniat că nici fosta sa soție, Monica Columbeanu, nici actualul soț al acesteia, Mr. Pink, nu și-au oferit sprijinul. Singura persoană cu care menține legătura este fiica sa, Irina: „Mr. Pink nu m-a contactat deloc, chiar dacă are numărul meu de telefon. În plus, chiar dacă aș accepta o eventuală invitație, ceea ce nu s-a întâmplat, nu aș fi putut, deoarece medicii mi-au interzis să călătoresc cu avionul, iar zborul până la Los Angeles este foarte lung. Am auzit unele zvonuri, dar consider că este momentul potrivit pentru a discuta despre ele”.

Citește și  IGPR verifică utilizarea cască de poliţist de către Diana Şoşoacă

„Vorbesc cu Irina săptămânal, având în vedere diferența de fus orar de 10 ore, și sunt întotdeauna disponibil să răspund la apelurile ei. Cred că Monica i-a delegat Irinei multe responsabilități, inclusiv menținerea legăturii cu mine și oferirea unui ajutor în măsura posibilităților. Irina mi-a trimis 200 de dolari din economiile ei, gest pentru care am fost profund impresionat, indiferent de valoarea sumei, și i-am exprimat recunoștința”, a adăugat Irinel Columbeanu.

stiricalitative