Andreea Sasu este însărcinată cu Philipp Plein Celebrul designer și-a părăsit logodnica și s-a întors la româncă

Andreea Sasu este însărcinată cu Philipp Plein Celebrul designer și-a părăsit logodnica și s-a întors la româncă

Andreea Sasu, în vârstă de 34 de ani, se bucură de un moment deosebit în viața ei! Pe lângă succesul remarcabil în cariera sa, românca din Pașcani se pregătește să devină mamă pentru prima oară! Fericirea este imensă pentru Andreea, care a cunoscut succesul în Italia, iar tatăl viitorului copil este nimeni altul decât celebrul designer de modă Philipp Plein!

Călătoria dragostei a adus-o pe Andreea în brațele unui personaj de renume din industria modei! Andreea Sasu trăiește acum momente de împlinire și bucurie, fiind însărcinată pentru prima oară. Originară din Pașcani și cunoscută în Italia, Andreea este într-o relație cu Philipp Plein, un designer celebru la nivel mondial.

Vestea despre sarcina Andreei a fost dezvăluită de publicația germană Bild. Pe lângă anunțul că românca din Pașcani urmează să devină mamă pentru prima oară cu faimosul creator de modă, presa străină a mai făcut și o altă dezvăluire: despărțirea lui Philipp Plein de fosta sa parteneră, Lucia Bartoli. Cei doi au avut o relație de dragoste frumoasă, din care s-a născut un copil. Designerul a devenit tată pentru a doua oară în 2022. Philipp Plein mai are un fiu din căsnicia anterioară cu Fernanda Rigon.

Andreea Sasu și Philipp Plein urmează să devină părinți și au decis să își unească destinele. De asemenea, o altă notă interesantă despre povestea lor de dragoste este legată de o relație pasională pe care au avut-o înainte de Philipp să înceapă o relație cu Bartoli. Într-un interviu pentru CANCAN.RO, Andreea a povestit despre această perioadă tumultuoasă.

Într-un interviu acordat publicației germane, Philipp Plein a dezvăluit că au luat decizia de a locui împreună de ceva timp. Mai mult decât atât, a confirmat că este din nou îndrăgostit de Andreea Sasu. Celebrul designer a subliniat importanța unei familii moderne și a menționat că este esențial ca copiii să nu fie nevoiți să aleagă între părinți.

„Am hotărât să locuim împreună anul trecut. Ideea de familie modernă este diferită pentru fiecare persoană. Este esențial ca cei mici să nu se găsească în situația de a fi forțați să aleagă între tată și mamă. Acest lucru este important pentru noi toți”, a afirmat celebrul designer pentru publicația străină.

stiricalitative