A înțepat-o o insectă și în scurt timp i s-a umflat piciorul. Speriată a decis să meargă la urgențe.

A înțepat-o o insectă și în scurt timp i s-a umflat piciorul. Speriată a decis să meargă la urgențe.

S-a prezentat la urgență după o mușcătură de insectă

O femeie povestește că în weekendul trecut a fost înțepată de o insectă și că s-a dovedit a fi alergică. Fără să știe, însă, ce i s-a întâmplat, de fapt, femeia s-a dus la spital și s-a prezentat la camera de gardă. Nimic n-a pregătit-o, însă, pentru ce avea să i se întâmple.

„Bună ziua!

Duminică seara am avut „norocul ” să mă piște o gânganie.

Am tratat cu normalitate, deși urma acului era destul de mare și cu mult sange.

După 24 ore m am trezit cu pulpa piciorului umflata rău și carnea întărită și înroșită nu doar in jurul piscaturii.

Sincer, m am speriat sa nu fie căpușă și fuga la urgență la ora 21.

La ora 00, am fost chemata la cabinetul de urgente UȘOARE.”, își începe femeia pledoaria pe un grup de Facebook al celor care locuiesc în orașul Bacău.

În ciuda disconfortului resimțit și a fricii, pacienta n-a primit niciun fel de empatie din partea medicului curant. Ba mai mult, doctorița în cauză i-a criticat decizia de a se prezenta la urgență cu așa problemă de sănătate… minoră.

„Ce m a certat doctorița! De ce m am dus, că era treabă de medic de familie, că urgențele sunt atunci când viața îți este pusă în pericol.

Că asigurat și că pacient speriat, m am simțit VINOVATĂ, că m am dus la spital și am deranjat un doctor de urgente in timpul programului!

Citește și  Femeia din Serbia rămasă singură cu copilul după 20 de ani de încercări.

As recomanda celor de la UPU că la triaj să spună că nu e urgență în asemenea situații că nici eu sa nu mai stau 3 ore și nici să mă simt vinovată că țin la sănătatea mea.

Stau și mă întreb, daca acel cabinet era pt urgente ușoare, de ce a fost atât de ofuscata doctorița??”, și-a vărsat femeia oful în mediul online.

După cum era de așteptat, mărturisirea femeii a stârnit nenumărate reacții. Mulți i-au înțeles nemulțumirea și au blamat atitudinea medicului.

„Așa sunt toate, fără un pic de umanitate! Rușine să le fie! Dacă nu le convine să ajute oameni, și sunt plătite pentru asta, să își schimbe meseria!”, i-a scris cineva.

„Nu i-ați spus ordinarei ca e plătita din banii noștri? Am ajuns in asa fel incat atunci cand ne imbolnavim sa ne fie teamă să mergem la spital, nu de boala ci mai mult de faptul sa nu deranjăm foamfele de la cafea…greu de tot!”, i-a mai sărit cineva în ajutor.

Citește și  Oare bunicul ce ar spune daca ar trai azi Ce a facut singura nepoata a lui Nicolae Ceausescu in mare secret. A incercat sa ascunda dar secretul s-a aflat

„Pișcătura de insectă necunoscută, cu manifestări ca cele descrise de dvs, poate evolua în urgență (eu mi-am luat-o de la un… bondar și a fost urât) . Nu ați greșit prezentându-vă, iar medicul ar fi trebuit să vă spună asta”, i-a împărtășit cineva din experiența lui.

„Ați deranjat somnul de frumusete… nesimtirea la upu Bacau e in floare, ca peste tot in tara „minunilor”. Am trecut printr-o experienta asemanatoare si eu, cu diferenta ca nu m-am simtit vinovata, chiar deloc nu aveam de ce. Ba mai mult am subliniat ca este acolo sa isi faca munca nu sa comenteze aiurea. Daca vroiam comentarii si pareri imi sunam rudele si prietenii, ca om de rand si fara studii in medicina, cand simt ca ceva nu e in regula apelez la cine ar trebui sa fie competent. Asa ca stați linistita de „inteligenti” e plina tara.”, i-a replicat altcineva.

stiricalitative