Rugaciune catre Arhanghelul Uriel Arhanghele Uriel pazitorul cunoasterii divine

Rugaciune catre Arhanghelul Uriel Arhanghele Uriel pazitorul cunoasterii divine

Arhanghelul Uriel este unul dintre cei patru arhangheli recunoscuti in traditia crestina si este cunoscut ca „Arhanghelul Luminii Divine” sau „Arhanghelul Intelepciunii”.

Rugaciuni catre Arhanghelul Uriel

Rugaciunea catre Arhanghelul Uriel ne ajuta sa accesam lumina divina si intelepciunea in momentele de nevoie, iar el este considerat protectorul celor care cauta intelepciune si cunoastere spirituala.

O, Arhanghele Uriel, luminator al sufletelor noastre, iti aducem rugaciunea noastra cu inima deschisa. Tu, care esti cunoscut pentru intelepciunea si lumina ta divina, ajuta-ne sa gasim calea catre adevar si intelepciune in viata noastra. Lumineaza-ne mintea si sufletul pentru a intelege mai bine tainele spirituale.

Citește și  Doliu În Lumea Teatrului Un Mare Actor A Părăsit Scena Cortina A Căzut Luminile S-Au StinsAdio

Te rog, Arhanghele Uriel, sa ne calauzesti in cautarea cunoasterii si intelepciunii divine. Ajuta-ne sa ne eliberam de ignoranta si sa ne deschidem inima catre lumina lui Dumnezeu. Cu credinta, iti aducem aceasta rugaciune si cerem indrumarea Ta. In numele lui Iisus Hristos, Amin.

Arhanghele Uriel, pazitorul cunoasterii divine, iti multumim pentru lumina pe care o aduci in viata noastra. Ne inchinam inaintea Ta cu recunostinta pentru darul intelepciunii si al claritatii. Tu, care esti cunoscut pentru sprijinul acordat celor care cauta calea catre Dumnezeu, ajuta-ne sa ne eliberam de confuzie si indoiala.

Citește și  Soțul meu m-a părăsit de 10 ani domnule judecător

Te rog, Arhanghele Uriel, sa ma calauzesti pe calea adevarului si a luminii. Ajuta-ma sa vad calea spre bine si sa iau decizii intelepte in viata mea. Cu umilinta, iti aduc aceasta rugaciune si cer ajutorul Tau. In numele lui Iisus Hristos, Amin.

stiricalitative