Și-a lăsat soția pentru o amantă mult mai tânără decât ea. Ce se petrece acum între Aurel Tamaș și iubita lui de 28 de ani.

Și-a lăsat soția pentru o amantă mult mai tânără decât ea. Ce se petrece acum între Aurel Tamaș și iubita lui de 28 de ani.

Aurel Tămaș și-a încheiat căsnicia cu fosta sa soție după 20 de ani de relație. Cei doi soți au decis să pună punct relației lor, iar motivul pare să fie noua parteneră a cântărețului de muzică populară.

Aspectul și povestea partenerei de 28 de ani a lui Aurel Tămaș

Aurel Tamaș s-a despărțit de soția sa după două decenii de căsnicie.

Conform unor surse, el și-a găsit o altă parteneră cu 30 de ani mai tânără, care este un model de succes și are o carieră interesantă în domeniul modelingului.

Chiar dacă artistul de muzică populară neagă existența unei relații, apropiații celor doi afirmă contrariul, iar confirmarea vine și din partea fostei sale soții.

Eliza Ancău are 28 de ani și a urmat studii la Facultatea de Științe Politice din Cluj.

Tânăra a câștigat mai multe competiții de frumusețe, inclusiv titlul de Miss România. Cunoscuții cuplului precizează că tânăra se bucură necondiționat de atenția iubitului său, care este cu 30 de ani mai în vârstă decât ea.

„Tămaș o răsfață cu tot ce-i pofteste inima. A dus-o cu el în America, îi cumpără bijuterii, haine, o ajută cu tot.

Citește și  Ce a ajuns să facă acum Claudia Stroie la un an de când și-a îngropat soțul. Ți se rupe sufletul

Ei încearcă să fie foarte discreți, să nu iasă împreună în public, însă vestea tot s-a răspândit în anturajul lor. Și soția lui Aurel era conștientă de această relație extraconjugală, însă a preferat să nu provoace scandal.

De ce să creeze probleme, mai ales când au un copil și ar putea deveni subiect de bârfă în oraș?! Aurel și Marieta, fosta sa soție, locuiesc împreună, dar relația lor nu mai are nicio legătură romantică”, a declarat o sursă din anturajul artistului.

stiricalitative