Iubita lui Mile Povan prinsă într-o adevărată dramă la trei săptămâni de la moartea artistului Îl aștept chiar dacă știu că nu va mai veni

Iubita lui Mile Povan prinsă într-o adevărată dramă la trei săptămâni de la moartea artistului Îl aștept chiar dacă știu că nu va mai veni

Iubita lui Mile Povan, Roxana Gui, trăiește o adevărată dramă la trei săptămâni de la moartea artistului. Cei doi erau împreună de aproape zece ani și acum, după pierderea tragică, Roxana se luptă cu durerea și golul lăsat în inima ei.

Într-o postare emoționantă pe pagina sa de Facebook, Roxana a dezvăluit că încă îl așteaptă pe Mile, deși știe că acesta nu se va mai întoarce niciodată. Mesajul ei a stârnit un val de reacții din partea celor care îi oferă sprijin în aceste momente dificile.

În ciuda zvonurilor care au circulat cu privire la cauza morții lui Mile Povan, Roxana a ținut să clarifice situația. Aceasta a afirmat că artistul nu a decedat din cauza pastilelor pe care le luase pentru slăbit, ci din cauza unui aterom. Mai mult decât atât, Roxana a subliniat faptul că Mile era foarte atent la sănătatea lui și că făcea constant analize pentru a se asigura că este în formă.

Cu toate acestea, Roxana Gui se confruntă în continuare cu greutatea pierderii și cu faptul că nu va mai avea alături pe cel drag. Tragedia care a lovit familia lui Mile Povan a lăsat o rană adâncă în inima iubitei artistului, care acum încearcă să facă față unui viitor fără el.

stiricalitative