Gabriela Cristea si-a deschis o afacere cu produse din propria camara. Cat costa un borcan de zacusca si dulceata

Gabriela Cristea si-a deschis o afacere cu produse din propria camara. Cat costa un borcan de zacusca si dulceata

Gabriela Cristea, prezentatoarea TV de la Mireasa, a anuntat in mediul online ca are la vanzare produse din camara sa.

„Sunt produse pe care eu le fac si cu siguranta le-ati mai vazut la mine. Vreau sa va arat cateva produse pe care le am acasa si pe care le fac. Am pregatit niste borcane cu dichis. Dar sa trecem la degustat.

Am prajit niste paine pentru a putea sa degustam. Prima data incepem cu zacusca aceea clasica, cu vinete si ardei multi. Sa va povestesc despre arome. Este sarata exact cat trebuie, are ulei exact cat trebuie, cat sa nu ramana deasupra. Zacusca cu fasole sta la loc de cinste. Ce bine miroase! Zacusca cu fasole este reteta pe care am preluat-o de la soacra mea. In Ardeal se face aceasta zacusca, iar fasolea in zacusca face ca aceasta sa fie mai pastoasa, mai delicata. Poate va ganditi ca fasolea e putin mai agresiva, dar, din contra. Tot borcanul imi vine sa-l mananc. Am si ceva pentru friptura. Am un copan de pui, dar merge si la carnea de porc, de berbecut sau miel.

Dulceata de ardei iuti. Este picanta, dar nu foarte, foarte picanta pentru a fi mancata de orice gurmand, chiar si cel care suporta mai putin iuteala. Dulce, aromata, picanta. Pentru ca aromele din camara trebuiau sa contina si ceva dulce, am pregatit dulceata de portocale.Puteti sa o folositi la prajituri si este si mai delicata daca o mancati cu fois gras. Acesta este felul meu preferat. Sau un pic de paine prajita cu unt sau dulceata de portocale.”, a povestit Gabriela Cristea pe retelele de socializare.

Pentru iubitorii de zacusca si dulceata, trebuie sa stie ca un borcan de zacusca de vinete sau fasole costa 33,50 lei, iar un borcan de dulceata de ardei iuti costa 26,50 lei. Cat despre dulceata de portocale si efortul depus pentru ea, aceasta are pretul de 28,50 lei, pentru un borcan.

Prezentatoarea de la emisiunea „Mireasa: Capriciile Iubirii” si-a deschis propria afacere producand cozonaci, preparati chiar de ea.

Cozonacii mai simpli, precum cei cu mere, nuca sau caramel sarat, pornesc de la 85 de lei, in timp ce sortimentele mai complexe, cum ar fi cel cu fistic, ajung la 140 de lei. Fiecare cozonac cantareste 900 de grame, iar prezentatoarea TV a inceput deja sa primeasca comenzi pentru perioada Pastelui.

stiricalitative