Bat clopote de nunta in showbiz Anamaria Prodan a facut marele anunt In curand o sa

Bat clopote de nunta in showbiz Anamaria Prodan a facut marele anunt In curand o sa

Anamaria Prodan a făcut o declarație importantă despre relația sa, anunțând că în curând va deveni mireasă. Impresara trăiește o poveste frumoasă de dragoste alături de Ronald Gavril și spune că este extrem de fericită alături de noul ei partener.

Chiar dacă a trecut printr-un divoț dureros cu Laurențiu Reghecampf, impresara pare să fie pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă. Ronald Gavril a fost alături de ea la premiera filmului „Complotul Bonelor”, în care are un rol principal, atât la București, cât și la Bacău, orașul natal al pugilistului.

Anamaria Prodan a făcut această declarație importantă în cadrul emisiunii sale. Ea a afirmat că va deveni din nou mireasă în curând. Cu toate acestea, nu a oferit prea multe detalii, dar a menționat că în acest moment nu ar putea comanda o astfel de rochie din cauza problemelor legate de fluctuațiile în greutate.

„Acum am slăbit, deci acum am dat jos 7 kilograme, și toate cad de pe mine. Asta este, este în regulă, totul se termină bine, nu este nicio problemă, cu excepția celei de-a fi mireasă, pentru că, dacă aș vrea să mă căsătoresc acum și să-mi fac rochie de mireasă, ar fi nasol, pentru că uite așa mă îngraș și slăbesc, și aș distruge rochia de mireasă. În curând, voi fi și mireasă”, a spus frumoasa impresară.

Citește și  Tigarile VOR DISPAREA Definitiv Lovitura Totala Pentru Cei Care Fumeaza. Cand Se Va Intampla Acest Lucru

Diferența de vârstă dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril este notabilă. După divoțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a avut mai multe încercări de a-și reconstrui viața, însă lucrurile nu au mers. Acum, impresara pare să-și fi găsit stabilitatea.

„Ronald este un tip de bărbat pe cale de dispariție. Vă spun sincer, nu îi construiesc o imagine, așa cum am făcut-o cu fostul soț”, a declarat impresara într-un interviu publicat în revista Fanatik.

Citește și  Agenția Spațială Europeană ESA A Dedicat O Săptămână Întreagă României Iar Lucrul Pe Care L-Au Descoperit În Țara Noastră

Anamaria Prodan a împlinit acum trei luni 51 de ani, în timp ce Ronald Gavril are 37 de ani, ceea ce înseamnă o diferență de vârstă de aproape 14 ani între ei.

„Da, este o diferență de aproape 14 ani. Ronald nu știa câți ani am. Când i-am spus, a început să râdă și mi-a cerut buletinul. Dar eu nu simt acești 51 de ani. Vârsta este doar un număr. Aveam niște idei preconcepute, îmi spuneam că nu o să fiu cu cineva mai tânăr. Dar când a apărut Ronald, mi-am zis că, în sfârșit, el mă protejează pe mine. Râdea că îl consider un copil…”, a mărturisit Prodanca.

stiricalitative