Iulia Vântur rupe tăcerea despre relația cu Salman Khan după ce actorul a mers fără ea la petrecerea miliardarului Anant Ambani

Iulia Vântur rupe tăcerea despre relația cu Salman Khan după ce actorul a mers fără ea la petrecerea miliardarului Anant Ambani

Recent, câteva filmulețe de la un eveniment la care au participat Iulia Vântur și Salman Khan au stârnit interesul pe internet. În aceste înregistrări, se poate observa clar cum românca își îndreaptă privirea și îi zâmbește partenerului ei, în timp ce actorul pare să fie absorbit de conversații cu alte persoane prezente.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, unii criticând comportamentul aparent indiferent al lui Salman Khan față de Iulia Vântur, iar alții speculând asupra stării relației lor.

Pentru a clarifica situația, Iulia Vântur a fost invitată în emisiunea „Follow Us”, moderată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, difuzată pe Kanal D2. În cadrul acestui interviu, Iulia a dezvăluit că în cultura indiană există o dorință puternică de a păstra aspectele personale departe de ochii publicului, iar relația lor nu face excepție. Ea a subliniat importanța păstrării intimității și a refuzului de a-și expune viața privată pe rețelele de socializare.

Un alt subiect care a stârnit curiozitatea internauților a fost absența Iuliei Vântur de la petrecerea prenupțială a miliardarului Anant Ambani, eveniment care a avut loc în India. Iulia a explicat că a lipsit de la acest eveniment pentru că era în România, vizitându-și familia, dar a asigurat că va fi prezentă la nunta în sine. Ea a subliniat că este în contact frecvent cu cercurile respective și că evenimentul a fost unul special, dar că, la momentul respectiv, era alături de părinții săi în România.

stiricalitative