Andreea Mantea a fost înlocuită.. DA este adevărat

Andreea Mantea a fost înlocuită.. DA este adevărat

Andreea Mantea, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune, se pregătește să părăsească ecranul mic pentru o perioadă, iar locul ei va fi preluat de Lavinia Tîrzianu, o prezență deja cunoscută în lumea showbiz-ului românesc. Schimbarea vine ca rezultat al expirării contractului Andreei Mantea cu Kanal D, iar în locul ei va veni Lavinia Tîrzianu, care va prelua prezentarea extragerilor de la Las Vegas, evenimente la care se oferă premii substanțiale, precum mașini, vacanțe și sume considerabile de bani.

Andreea Mantea a confirmat că contractul său s-a încheiat și că nu va mai continua în acest rol pentru moment. “Mi s-a terminat contractul, pentru perioada asta am semnat. Atât am putut! Mai mult nu am ce să zic, atât a durat”, a declarat Andreea Mantea în timp ce își lua rămas bun cu un zâmbet pe buze.

Locul Andreei Mantea va fi ocupat de către Lavinia Tîrzianu, o prezentatoare versatilă și experimentată, deja cunoscută pentru emisiunea galelor RXF, pe care o prezintă alături de Ionuț ”Pitbull” Atodiresei. Lavinia Tîrzianu va prelua prezentarea extragerilor din lunile martie, aprilie și mai, iar planurile pentru următoarea perioadă includ și renegocierea contractului pentru anul următor. În plus, Lavinia va avea un nou proiect la Metropola TV, intitulat ”Zile de sărbătoare”, care va fi difuzat în prime time în zilele de sâmbătă și duminică, unde vor fi invitați cunoscuți cântăreți de muzică populară și ușoară.

Lavinia Tîrzianu și-a construit o carieră solidă în industria media românească, fiind cunoscută publicului larg încă din perioada în care prezenta emisiunea ”Folclorul sub lupă” la Etno TV, timp de nouă ani. Ulterior, a semnat cu Antena 1, dar a ales să se alăture echipei Kanal D după o scurtă perioadă petrecută la Acces Direct. Aici s-a implicat în proiectul matinal, ”Dimineața cu noi”, și a devenit cunoscută pentru prezentarea galelor RXF, unde împarte ecranul cu Ionuț ”Pitbull” Atodiresei.

stiricalitative