Andreea Ibacka a încercat să dea cu mașina peste Cabral după ce aflase că ar fi fost înşelată Te omor cu mâna mea

Andreea Ibacka a încercat să dea cu mașina peste Cabral după ce aflase că ar fi fost înşelată Te omor cu mâna mea

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de mulţi ani, au reuşit să îşi construiască o familie frumoasă, iar acum iubirea dintre cei doi pare mult mai puternică decât la început. De-a lungul timpului au trecut peste multe situaţii dificile, însă recent căsnicia lor a fost pusă la mare încercare. Soţia vedetei de la ProTV a fost curtată de un alt bărbat, ba chiar a fost cerută în căsătorie. 

Povestea de dragoste dintre Cabral și Andreea Ibacka a început în 2007, pe platourile de filmare al serialului românesc Inimă de țigan. La aceea vreme, actorul tocmai încheiase căsnicia cu fosta soție, Luana Ibacka, cu care are o fetiță, Inoke. În 2011, omul de televiziune şi actriţa s-au căsătorit, iar mai apoi au devenit părinții a doi copii: Namiko și Tiago.

Andreea Ibacka este foarte activă în mediul online, acolo unde are o comunitate impresionantă de fani. Internauţii o urmăresc cu interes la orice pas şi obişnuiesc să o aprecieze pe vedetă zi de zi.

Recent însă, unul dintre fanii ei i-a făcut o propunere neaşteptată. Mai exact, un bărbat de origine turcă a complimentat-o pe actriţă şi pentru că nu era la curent cu detalii despre viaţa ei personală s-a arătat interesat să o ia de soţie.

Blondina s-a amuzat copios de această situaţie şi a împărtăşit imediat totul cu Cabral.

„Te invit în orașul Antalya. Vreau să te cunosc. Căsătorește-te cu mine, Andreea. Ok”, i-a scris bărbatul Andreei Ibacka.

Citește și  Nu e banc Câți euro au plătit acești miri pentru a le cânta Andra Măruță la nuntă

Cabral nu s-a putut abţine şi i-a răspuns chiar el bărbatului. I-a trimis o fotografie cu el, pentru ca turcul să înţeleagă că vedeta are deja un soţ, iar o astfel de abordare nu este deloc potrivită.

Mai mult, vedeta de la ProTV a decis să împărtăşească discuţia cu fanii din mediul online.

„Domnul Mehmet s-a pus cu mesaje pe Andreea. Dar… surprizăăăă”, a scris Cabral pe pagina sa de Facebook.

stiricalitative