Daniela Gyorfi De La Sărăcie La Bogăție

Daniela Gyorfi De La Sărăcie La Bogăție

Daniela Gyorfi a dezvăluit de ce nu s-a căsătorit cu partenerul ei de viață, George Tal, cu care formează un cuplu de mulți ani.

Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de ceva vreme și au o fiică împreună, pe nume Maria. Cu toate că relația lor este una solidă și se înțeleg de minune, cei doi nu au ajuns să-și oficializeze legătura prin căsătorie.

Într-o apariție la emisiunea online prezentată de Cristina Siscanu, Daniela Gyorfi a explicat motivele pentru care nu s-au căsătorit încă.

“Motivul pentru care nu sunt căsătorită cu George este că prima dată când am avut în plan să facem acest pas, el încă nu finalizase divorțul din Germania. Apoi, a doua oară, mama s-a internat în spital și a trebuit să amânăm planurile. Am decis că, dacă mama a fost de acord cu căsătoria noastră și dacă George m-a cerut în căsătorie în fața ei, acest lucru contează pentru noi. Personal, nu sunt obsedată de căsătorie. Maria știe că noi nu suntem căsătoriți. Eu port numele de familie Gyorfi, el pe cel de Tal, iar ea, Maria, Gyorfi Tal”, a dezvăluit Daniela Gyorfi conform wowbiz.ro.

Citește și  Grăbiți-vă Această rețetă a inceput sa fie ștearsă de pe net pentru ca funcționează Băutura care dă peste cap industria farmaceutică

“George mai are trei copii din căsătoriile anterioare, dar niciodată nu am luat în considerare aspectele materiale. Ce este al meu, este al meu! Proprietățile imobiliare sunt în numele meu! Totuși, toate aceste lucruri sunt la comun cât timp suntem împreună. Nu contează că aceasta este casa mea sau a lui. Important este să fim împreună și să ne susținem unul pe altul”, a adăugat ea.

Astfel, Daniela Gyorfi a subliniat că, pentru ea, căsătoria nu reprezintă o prioritate, iar legătura lor este consolidată prin încredere, respect și susținere reciprocă, mai presus de formalități legale.

stiricalitative