Cu ce probleme grave s-a confruntat Marius Țepeligă, lăutarul mort după o lungă suferință. Era unul dintre prietenii lui Costel Biju

Este doliu în lumea lăutarilor, după ce Marius Țepeligă a murit. Era unul dintre cei mai iubiți cântăreți, de altfel bun prieten cu manelistul Costel Biju. Doar că, din cauza problemelor de sănătate, Marius Țepeligă a avut nevoie de o pauză mai lungă și s-a concentrat exclusiv pe capitolul sănătate.

Marius Țepeligă spera că se va vindeca

Marius Țepeligă avea o carieră de succes și o familie frumoasă. Era căsătorit cu Andreea, femeia care i-a oferit doi copii și cea care i-a fost alături în cele mai grele momente. Pe 11 ianuarie 2024, lăutarul a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor, asta după ce a suferit o intervenție chirurgicală.

Era doar una dintre încercările prin care a trecut Marius Țepeligă. Chiar dacă a trecut prin clipe cumplite, era optimist și se gândea că într-o zi se va vindeca. Cei care l-au cunoscut pe cânțăreț știu cât de mult se apropiase de Dumnezeu, asta pentru că în urmă cu ceva timp s-a și pocăit.

Citește și  Motivul pentru care Marius Elisei a lipsit de la înmormântarea Mioarei Roman. Ce făcea fostul soț al Oanei Roman în tot acest timp

Costel Biju făcea un apel disperat în urmă cu aproape două luni

Pe lângă faptul că erau colegi de breaslă, Costel Biju nu a rămas niciodată indiferent la suferința lui Marius Țepeligă. Cei doi erau buni prieteni, iar manelistul i-a încurajat mereu pe cei care au putut să îl ajute pe lăutar să o facă prin a dona sânge. Același apel disperat îl făcea și soția cântărețului mort, Andreea, în aceeași perioadă.

Citește și  Gestul de iubire făcut de Andi Moisescu pentru soția sa după 15 ani de relație. Cum a reacționat Olivia Steer

„Prieteni dragi, m-am interesat pentru donarea de sânge a colegului și totodată prietenul nostru, Marius Tepeliga. Toate centrele sunt închise, însă am primit informația că la Floreasca este singurul spital care poate primi sânge pentru Marius. Ne vedem cu toții la prima oră, începând cu ora 06.00”, scria Costel Biju, în urmă cu câteva luni, pe Instagram.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *