Monica Tatoiu nu vrea să mai audă de Cătălin Măruţă. Gestul prezentatorului de la ProTV a deranjat-o teribil pe femeia de afaceri

Monica Tatoiu nu vrea să mai audă de Cătălin Măruţă. Gestul prezentatorului de la ProTV a deranjat-o teribil pe femeia de afaceri

Monica Tatoiu a exprimat recent nemulțumirea față de Cătălin Măruță într-un interviu, rememorând o farsă făcută de acesta acum câțiva ani, care a rămas în memoria sa.

Invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu, Monica Tatoiu a dezvăluit că elimină imediat din viața sa persoanele care o dezamăgesc, iar acest lucru s-a întâmplat și în cazul lui Cătălin Măruță, care a comis o farsă ce a afectat-o profund.

„Există anumite lucruri pe care nu le pot ierta. Le iert, dar șterg persoana respectivă. Pe Măruță l-am șters. Mi-a fost drag la un moment dat și am făcut multe pentru el când era mic și încă nu era vedetă. I-am spus, știa și a călcat pe bec”, a declarat Monica Tatoiu în emisiunea Cristinei Șișcanu.

În altă ordine de idei, Monica Tatoiu și-a pregătit deja testamentul și și-a dezvăluit ultima dorință în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D. Femeia de afaceri a declarat că dorește să fie incinerată după ce va părăsi această lume, alegând incinerarea în locul înhumării, deși este creștin-ortodoxă și crede în Dumnezeu.

Citește și  Un bărbat gelos sună de 50 de ori în timp ce soția era la dentist

„Eu susțin orice și inclusiv împușcarea urșilor. Iubesc animalele, dar iubesc mai mult oamenii, traiul civilizat al oamenilor. Dacă ar fi după mine, aș aduce și 20 de pisici în casă, dar nu este normal. Trebuie rezolvată această problemă. Eu iubesc pisicile, am 5 în casă și 4 pe stradă, dar dacă lași, trebuie să iei măsuri.

Trebuie să fii pragmatic. Este mai groaznic să se sfâșie între ei și să moară de foame decât eutanasierea. Și cu oamenii la fel, eu sunt pentru eutanasiere. Chiar dacă cred în Dumnezeu, să mă ardă când mor că suntem prea multe cadavre pe pământul ăsta. Trebuie să fim pragmatici, atâta tot. Am cinci pisici, nu mai știu ce să fac cu ele. Acum am luat una de pe stradă și toată casa e plină de pipi de pisică. Sunt și eu nebună. Deci nu, milă, milă, dar trebuie să fim pragmatici”, a explicat ea.

stiricalitative