Show-ul lui Nea Marin retras de la Antena 1. Reacția emoționantă a acestuia Aici s-a terminat.

Show-ul lui Nea Marin retras de la Antena 1. Reacția emoționantă a acestuia Aici s-a terminat.

Nea Marin, gazda îndrăgitului show „Poftiți pe la noi”, a fost surprins plângând în direct la televizor, sub impactul unei știri triste, atât pentru el, cât și pentru telespectatori.

Evenimentul a avut loc în data de marți, 1 februarie, când emisiunea sa a ajuns la ultima difuzare pe postul Antena 1. Emoțiile au fost la cote înalte atunci când Nea Marin a deschis un plic și a citit conținutul acestuia, care a adus o veste neplăcută pentru toți cei implicați.

Reactia plina de emotie a lui Nea Marin a fost remarcată și comentată de către colegii săi de platou, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, care au încercat să îl încurajeze să împărtășească ceea ce l-a afectat atât de profund. Cu toate acestea, momentul a fost presărat cu suspans și emoție, oferind o atmosferă de dramaticitate în cadrul emisiunii.

Din păcate, acest moment sensibil a fost umbrit de vestea că proiectul său iubit și apreciat de publicul larg a ajuns la final din cauza unor constrângeri de buget. Emisiunea „Poftiți pe la noi” de la Antena 1 va fi încheiată definitiv, ceea ce a reprezentat o lovitură dureroasă pentru Nea Marin și echipa sa.

Citește și  Drumul spre mare va fi mai ieftin de azi Ce-au hotărât autoritățile

„Dacă s-a terminat cu bugetul, cu totul, înseamnă că aici punem punct la Poftiți pe la noi, Poftiți, Poftiți, Poftiți. Aici s-a terminat”, a declarat Nea Marin, exprimându-și tristețea față de finalul proiectului său drag.

Pe parcursul a șapte sezoane consecutive, Nea Marin a reușit să încânte și să inspire publicul său, străbătând întreaga țară în căutarea celor mai frumoase locuri și a obiceiurilor autentice ale românilor. Emisiunea sa a reprezentat o punte de legătură între diferitele regiuni ale țării și a oferit o platformă pentru promovarea culturii și tradițiilor românești.

Citește și  Pensionarii pot primi a 13-a pensie Despre ce sumă este vorba și când pot intra pensionarii în posesia banilor

„Dacă îmi cerea cineva să fac un clasament al edițiilor de până acum, aș fi spus că sezonul cu nunțile mi s-a lipit de suflet, însă acum, după «Poftiți prin țară!», cred că acesta îl depășește! Am avut ocazia să cunosc foarte mulți oameni, din comunități diferite, pentru că pornim cu prima ediție tocmai din Svinița, dintr-o comunitate sârbească și ajungem până în Maramureș”, a mărturisit Nea Marin cu nostalgie, reflectând la amintirile frumoase pe care emisiunea sa i-a adus de-a lungul timpului.

stiricalitative