Drum Lin Puiule. Miruna O Studentă La Medicină A Murit Din Cauza Unei Boli Grave. Secţia În Care A Avut Prima Gardă A Fost Şi Cea Din Care A Plecat Într-O Lume Mai Bună

Drum Lin Puiule. Miruna O Studentă La Medicină A Murit Din Cauza Unei Boli Grave. Secţia În Care A Avut Prima Gardă A Fost Şi Cea Din Care A Plecat Într-O Lume Mai Bună

Miruna, în vârstă de 19 ani din Focşani, a murit în urma unei boli grave. Tânăra era fiica unor cunoscuți medici și era ea însăşi studentă la Facultatea de Medicină, potrivit publicaţiei Monitorul de Vrancea. Secţia unde a făcut prima gardă, a fost şi cea de unde a plecat într-o lume mai bună.

Miruna Ioana, tânăra studentă la Facultatea de Medicină din cadrul UMF „Grigore T. Popa” din Iași, a suferit un anevrism luna trecută, în sesiune, apoi a intrat în comă. Din nefericire, tânăra a pierdut lupta cu viaţa la vârsta de 19 ani, lăsând în urmă o familie îndurerată şi o comunitate în stare de şoc.

Trupul neînsuflețit al Mirunei- Ioana Pîslaru a ajuns luni seară 4 martie 2024 la Focșani și a fost depus la Biserica „Ovidenia-Armeni”. Înmormântarea a avut loc joi, 7 martie 2024, și a fost oficiată de către Părintele Ion Miron, potrivit Ziarului de Vrancea.

„Studentă a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Miruna avea foarte multe lucruri bune de făcut în această lume, pe care a lăsat-o în urmă atât de brusc și dureros, pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o. A fost un copil excepțional, dovadă și faptul că, luna trecută, întreaga comunitate s-a strâns într-un lanț uman de rugăciune în Piața Unirii din Focșani. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei greu încercate!”, a transmis primarul municipiului, Cristi Valentin Misăilă.

Citește și  Gabriela Cristea criticată pentru gestionarea unui subiect controversat

Potrivit presei locale, tânăra de 19 ani era fiica medicilor Corina Pîslaru (medicină internă, nefrologie) și Mirel Pîslaru (stomatologie).

stiricalitative