Cum Este Viața La Țară Pentru Carmen Tănase

Cum Este Viața La Țară Pentru Carmen Tănase

O Viață Nouă la Țară: Carmen Tănase și Alegerea ei Curajoasă

Carmen Tănase, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe din România, a făcut o schimbare surprinzătoare în viața sa, alegând să se mute la țară într-un sătuc idilic aproape de Târgoviște. La vârsta de 63 de ani, talentata artistă și-a lăsat în urmă cartierul aglomerat din București pentru o viață mai liniștită și mai apropiată de natură, recunoscând că această schimbare nu a fost deloc simplă.

În anul 2021, Carmen Tănase a făcut public faptul că a decis să renunțe la toate proprietățile sale din București și să-și cumpere o casă cu grădină într-un mic sat de lângă Târgoviște. Această decizie nu a fost luată doar de ea, ci și de fiul său, Tudor, care i-a sugerat această schimbare de mediu și de ritm de viață.

Într-un podcast cu Mihai Morar, Carmen Tănase a mărturisit: „Am ales să mă mut la țară la sugestia lui Tudor, pe care, în general, îl ascult, deoarece este un tânăr înțelept. Nu a fost deloc simplu. Niciodată nu m-aș fi gândit că voi trăi la țară. Eu am fost mereu o persoană a aglomerației. Dacă puteam, îmi achiziționam un apartament în Centrul Vechi, unde să aud mereu muzică.”

Așadar, cum arată viața la țară pentru Carmen Tănase? Pentru început, această schimbare i-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții și un ritm mai lent, mai apropiat de natură. Deși inițial era sceptică în privința acestui stil de viață, acum se bucură de fiecare aspect al vieții la țară.

„Pe mine nu mă deranjează bubuielile, muzica tare. Cu evenimentele astea lucrurile astea s-au schimbat total. Nu mai e nimic din ce era înainte. El mi-a zis că de fugit nu mai avem unde să fugim, pentru că peste tot este cam la fel. Singura soluție ar fi să ne apropiem mai mult de traiul acela mai simplu, mai firesc, mai normal și să fim un pic mai departe de haosul marilor orașe mai ales. Hai să ne mutăm la țară. Eu nu am zis nu. Altă dată aș fi zis să mă lase cu țara lui”, a relatat Carmen Tănase.

Citește și  Cum arată Bianca Drăgușanu după intervenția de cantopexie Vedeta și-a dorit ochi de pisică

Mai mult decât atât, alegerea aceasta i-a adus și o nouă perspectivă asupra relațiilor interumane și a vecinătății. „Avem pădure. E viață. Avem râu vis-a-vis de casă. În spatele casei vin căprioare. Am niște vecini de treabă, care iubesc animalele. Eu nu voiam vecini, dar sunt oameni foarte mișto”, a adăugat aceasta.

Casa pe care o locuiește acum Carmen Tănase este o vilă spațioasă cu parter și etaj, dotată cu mai multe dormitoare și băi. În afară, actrița se bucură de o grădină generoasă și de o terasă amenajată, unde își petrece momentele de relaxare și de conectare cu natura.

Astfel, Carmen Tănase rămâne un exemplu de curaj și adaptabilitate, inspirându-i pe alții să-și urmeze inima și să se bucure de frumusețea simplă a vieții la țară.

stiricalitative