Monica Tatoiu, Dezvăluiri După 40 De Ani De Căsătorie

Monica Tatoiu, o femeie de afaceri cunoscută, a dezvăluit recent detalii despre viața ei de căsătorie după aproape patru decenii petrecute alături de soțul ei, Victor, cu care are un copil. Deși căsnicia lor este solidă, nu mai dorm împreună de mulți ani, preferând să se întâlnească dimineața la cafea.

La vârsta de 67 de ani, Monica Tatoiu și Victor Tatoiu formează un cuplu care a rezistat încercărilor timpului și care se bucură de o relație durabilă. Despre această situație, Monica a făcut declarații surprinzătoare, evidențiind particularitățile vieții lor de cuplu.

„Eu nu dorm alături de el, ci împreună cu pisica mea. Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, iar eu cu pisica mea. Fiecare are propriul său spațiu și obiceiuri de culcare. Eu adorm în jurul orei 10 sau 11 seara, uneori chiar mai târziu, iar el preferă să se odihnească mai devreme și să se trezească la ora 6 dimineața. La vârsta de 67 de ani, nu ne mai deranjăm unul pe celălalt pentru că nu mai există aceeași plăcere în a împărți același pat. Ne întâlnim dimineața la cafea, moment pe care îl considerăm o ocazie de a petrece timp împreună”, a mărturisit Monica Tatoiu la Antena Stars.

În ciuda faptului că nu împart aceeași cameră de dormit, Monica și Victor Tatoiu își întăresc legătura prin călătorii și activități comune. Recent, cei doi s-au întors dintr-o vacanță în Guadalupe, dovedind că împărtășesc aceleași pasiuni și interese.

Într-un interviu acordat pentru Fanatik, Monica Tatoiu a dezvăluit și motivele unei posibile tensiuni în relația lor. „Cei doi au petrecut atât de mult timp împreună, în special în perioada vacanțelor, încât au epuizat toate subiectele de discuție. Au ajuns chiar să aibă discuții contradictorii referitoare la evenimentele din Ucraina. După 40 de ani de viață împreună, încep să aibă păreri diferite, mai ales în ceea ce privește aspectele politice și geopolitice. Aceste discuții aprinse sunt o modalitate prin care cei doi își mențin vie flacăra relației lor”, a explicat Monica Tatoiu.

Este de remarcat faptul că Monica Tatoiu a fost căsătorită anterior de două ori și a recunoscut că a înșelat în acele căsnicii. Cu toate acestea, cu Victor Tatoiu este împreună de patru decenii și nu a călcat niciodată strâmb în această relație.

Astfel, povestea de viață a Monicăi Tatoiu și a soțului ei, Victor, este una ce ilustrează rezistența și evoluția unei căsnicii pe parcursul a patru decenii. De la întâlnirile matinale la cafea până la discuțiile aprinse referitoare la evenimentele politice, cei doi demonstrează că legătura lor este puternică și că au găsit modalități să rămână conectați, chiar și după atâția ani.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *