Mihai Traistariu dezvăluie celibatul său

Mihai Traistariu dezvăluie celibatul său

Mihai Trăistariu, în vârstă de 39 de ani, a acordat un interviu sincer la Antena Stars, în care a dezvăluit detalii despre viața sa personală și motivul pentru care se află într-o perioadă de celibat. După ce a renunțat la Eurovision, artistul a dorit să împărtășească cu publicul tabloid motivele pentru care nu a avut relații serioase sau nu a fost subiect de bârfe în lumea mondenă.

Subtitlu 1: Motivele celibatului lui Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu a mărturisit că nu a stat niciodată singur și că nu îi place singurătatea. Cu toate acestea, artistul a dezvăluit că nu are relații serioase, iar acest lucru se datorează faptului că preferă oamenii mai “zdraveni”. El a specificat că nu intră în panică la gândul de a fi singur și că a avut o relație în trecut, care însă nu a durat. Cu toate acestea, Mihai Trăistariu nu se consideră îndrăgostit în prezent.

Subtitlu 2: Provocările din lumea mondenă

În interviu, Mihai Trăistariu a dezvăluit că primește multe avansuri din partea femeilor și că majoritatea acestora sunt interesate doar de aventuri de o noapte. Artistul a menționat că nu este tentat de astfel de relații și că nu este interesat de aspectele “curvăsaței”. El consideră că aceste preferințe sunt o chestiune de educație primită de la părinți și că el a fost crescut în spiritul relațiilor serioase și al iubirii adevărate.

În concluzie, Mihai Trăistariu a făcut public motivul celibatului său, arătând că preferă relațiile serioase și că nu este atras de aventuri de o noapte. Artistul a explicat că nu a găsit încă persoana potrivită și că este dispus să aștepte până când va întâlni iubirea adevărată.

stiricalitative