Ce avere are Romina Gingașu. Este considerată cea mai bogată româncă

Ce avere are Romina Gingașu. Este considerată cea mai bogată româncă

Romina Gingașu, cunoscută drept cea mai bogată româncă, a intrat în atenția publicului cu o avere impresionantă. În anul 2021, ea a devenit soția lui Piero Ferrari, moștenitorul imperiului Ferrari, după o relație de cinci ani.

Cu o avere estimată la peste 7 miliarde de dolari, Piero Ferrari se numără printre cei mai bogați oameni din Italia.

Însă, ce avere deține cu adevărat Romina Gingașu? După întâlnirea cu Piero Ferrari, ea și-a schimbat cariera și s-a orientat către domeniul imobiliar, investind aproximativ 10 milioane de euro. Romina posedă mai multe proprietăți în cele mai exclusiviste zone din nordul Bucureștiului, cum ar fi Floreasca, Herăstrău și Pipera. Recent, ea a achiziționat ultimele două etaje ale unei clădiri elegante în zona Herăstrău, investiție evaluată la două milioane de euro.

Investițiile sale au început în 2016, când a dezvoltat un cartier rezidențial în nordul Bucureștiului și un proiect de vile în Voluntari. Totodată, Romina deține 45% din Palazzo Marsigli din Bologna, Italia, demonstrându-și abilitățile de investiții și în afara României. Potrivit Playtech Știri, ea mai deține două apartamente în Monte Carlo.

Citește și  Despărțire șoc în showbiz la doar o zi de când vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil. E posibil să rămână la ea

Romina Gingașu a renunțat la cariera în aviație pentru a fi alături de Piero Ferrari. În vârstă de 24 de ani, ea lucra la o celebră companie de avioane private din Monte Carlo când l-a întâlnit pe moștenitorul imperiului Ferrari. Chiar dacă inițial a fost ignorată, relația lor a prins contur și s-au căsătorit.

Despre momentul în care și-a întâlnit soțul, Romina a declarat: „Așa am decis să construim o viață împreună și un cămin împreună. Eu în acel moment aveam o ofertă foarte importantă la Paris, în vânzări de avioane militare. A trebuit să merg la acel interviu, mi s-a spus că de la 1 trebuie să fiu la Paris și am spus că nu pot”.

Citește și  Banc

Cu investiții în domeniul imobiliar și o căsătorie cu unul dintre cei mai bogați oameni din Italia, Romina Gingașu se află printre cele mai bogate femei din România.

stiricalitative