Florin Salam a dat iar de belea.

Florin Salam a dat iar de belea.

De data aceasta este acuzat de discriminare: „Foarte urât din partea lui. Credeam că are cei 7 ani de acasă”

Florin Salam, celebrul cântăreț de muzică de petrecere, se confruntă cu acuzații serioase de discriminare după ce a fost surprins râzând într-un mod inadecvat de persoane cu dizabilități. Un videoclip care a devenit viral pe rețelele de socializare arată o scenă în care artistul și un grup de prieteni par să imite, într-un mod considerat ofensator, persoanele cu deficiențe de auz.

Controversele care umbresc succesul lui Salam

Florin Salam, recunoscut pentru hiturile sale și pentru prezența sa carismatică, este apreciat atât pe plan profesional, cât și personal, fiind tatăl a trei copii împreună cu soția sa actuală, Roxana Dobre, și având alți doi copii dintr-o relație anterioară. Cu toate acestea, acest incident recent a adus o umbră neașteptată asupra reputației sale.

Citește și  Rețetă rapidă gata imediat Prăjitură de casă Milka Prăjitură cu ciocolată fără egal

Întreaga problemă a ieșit la iveală prin intermediul unui videoclip care a circulat pe platforma TikTok, în care Salam și trupa sa par să se amuze într-un mod nepotrivit de persoanele cu deficiențe de auz, stârnind indignare în rândul comunității surde și al celor care milită pentru drepturile persoanelor cu dizabilități.

Andreea, vocea celor cu deficiențe de auz

Andreea, o tânără care suferă de deficiențe de auz, a exprimat dezamăgirea și tristețea comunității sale față de astfel de comportamente. Într-o declarație pentru Antena Stars, ea a subliniat: „Sunt o persoană cu deficiențe de auz. Pe TikTok, am dat peste un videoclip cu Florin Salam în care el și prietenii lui râdeau și imitau în mod ofensator persoanele cu deficiențe de auz prin semne total nepotrivite, prefăcându-se că sunt persoane surdo-mute, iar acest lucru ne afectează. Este o formă de discriminare împotriva noastră! Noi respectăm fiecare persoană normală, dar cu o condiție: nu acceptăm persoanele care se prefac! Există multe astfel de persoane, nu doar Florin Salam, dar el a exagerat cu prietenii săi. Este foarte urât din partea lui. Mă așteptam să fie mai matur. Ne dorim ca persoanele care se prefac că au handicap să fie sancționate!”.

Problemele se adună pentru Salam

Acuzațiile vin într-un moment delicat pentru artist, care nu este la prima confruntare cu probleme legale. În trecut, Florin Salam a fost implicat în alte scandaluri legate de promisiuni de spectacole neonoate și de acuzații de comportament abuziv.

Situația financiară și stilul de viață al lui Florin Salam

În ceea ce privește avere, Florin Salam a vorbit deschis, afirmând că, deși nu a strâns sume impresionante de bani, își permite luxuri care îi fac plăcere. „Dacă vreau să fac un șpriț astăzi… sau să-mi cumpăr o mașină, o fac!”, a declarat Salam într-o emisiune de televiziune, subliniind că preferă să trăiască la un nivel înalt, chiar mai mult decât așa-numiții milionari.

„Eu nu am niciodată bani strânși într-un mod foarte strict, dar am tot ceea ce-mi doresc! Dacă am chef să beau un pahar de vin astăzi sau să-mi cumpăr o mașină, pot face asta! Și după aceea, mă gândesc la cât de mult câștig! Aceasta este viziunea mea! Și nu voi strânge niciodată milioane de dolari! Ai spus că am câștigat 1,3 milioane… odată am câștigat un milion la jocuri într-o singură noapte! Nu voi aduna niciodată o sumă impresionantă de bani, dar voi avea întotdeauna tot ce-mi doresc!”, a adăugat Salam.

Citește și  Petre Roman a făcut anunțul trist. Ce s-a întâmplat cu Mioara fosta sa soție

Apelul la responsabilitate

Andreea și comunitatea persoanelor cu dizabilități solicită respect și responsabilitate, dorind ca astfel de incidente să fie luate în serios și să fie sancționate corespunzător pentru a preveni repetarea lor în viitor.

Rămâne de văzut cum va răspunde Florin Salam acestor acuzații și dacă recentul scandal va afecta durabil cariera și imaginea sa. Este evident că, în lumina acestor evenimente, atenția publicului și a organizațiilor pentru drepturile omului este acum îndreptată spre modul în care artistul va gestiona această situație și care vor fi următorii pași în îndreptarea eventualelor greșeli.

stiricalitative