Rebecca Dumitrescu Prodan Viață discretă departe de reflectoare

Rebecca Dumitrescu Prodan Viață discretă departe de reflectoare

Fiica cea mare a celebrei impresare de fotbal, Anamaria Prodan, este cunoscută pentru discreția sa și pentru faptul că evită cu înțelepciune să fie în centrul atenției, spre deosebire de mama și sora sa. Rebecca Dumitrescu Prodan a ales să se dedice carierei în modă și să conducă o afacere online cu haine vintage, renunțând la cariera de model, pe care a făcut-o în trecut doar pentru a-i mulțumi pe cei din jur.

Rebecca, dezvăluiri despre viața personală

Rebecca Dumitrescu Prodan a fost mereu asociată cu lumea modei și a frumuseții, dar puțină lume știe că tânăra a studiat la o facultate prestigioasă de modă din Milano și și-a continuat studiile cu un stagiu la New York. După ce a dobândit cunoștințe solide în domeniu, Rebecca a decis să se implice într-o afacere în mediul online, specializată în haine vintage.

Într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro, Rebecca a dezvăluit că experiența sa în lumea modei a fost una dublă. Pe de o parte, aceasta a fost o modalitate de a-i mulțumi mamei sale, care visa ca ea să fie model, iar pe de altă parte, a reprezentat și o oportunitate de a vedea lumea din spatele scenei și de a lua decizia de a se îndepărta de această lume.

„Am fost un pic model, mai mult pentru mama. Am făcut asta mai mult pentru mama, am văzut că era fericită când mă vedea, de când eram mică îmi spunea că voi fi model. Cu cât am crescut, am învățat mai multe, am văzut cum e în lumea aia și am văzut ce se întâmplă în spatele scenei am vrut să stau departe de acea lume”, a mărturisit Rebecca.

O viață departe de lumina reflectoarelor

Pe lângă pasiunea pentru modă, Rebecca Dumitrescu Prodan a ales să se mute în Statele Unite ale Americii, unde locuiește în prezent. Tânăra susține că această decizie a fost influențată de dorința de a-și trăi viața într-un mod diferit față de mama și sora sa. Rebecca se consideră o persoană mai retrasă și mai ascunsă, și preferă să își trăiască viața în modul în care îi place ei, fără a fi supusă presiunii mediaticului sau a atenției constante.

„Am prieteni acolo. Eu mereu am fost un pic mai diferită decât mama și Sarah. Ele nu sunt rușinoase. Eu am chestiile mele, viața mea. Sunt mai ascunsă, să îmi văd de ce îmi place mie”, a declarat Rebecca, subliniind astfel faptul că preferă să își păstreze intimitatea și să se bucure de lucrurile care o fac fericită, într-un mod care o reprezintă pe ea.

Rebecca Dumitrescu Prodan demonstrează că poate fi o prezență discretă în mediul public, evitând cu înțelepciune să fie în centrul atenției. Tânăra a ales să-și dedice timpul și energia în construirea unei afaceri online de succes și să-și trăiască viața într-un mod care îi aduce împlinire și satisfacție personală.

stiricalitative