Lidia Buble dezvăluiri sincere despre logodnă și relația cu Horațiu Nicolau Mă face să cred că pot să mut munții din loc

Lidia Buble dezvăluiri sincere despre logodnă și relația cu Horațiu Nicolau Mă face să cred că pot să mut munții din loc

Lidia Buble este cunoscută pentru discreția sa în ceea ce privește viața sentimentală și rar împărtășește aspecte legate de relația sa amoroasă. Totuși, de curând, cântăreața a dezvăluit câteva informații despre ceea ce își propune pentru viitor.

Participând la emisiunea Vorbește Lumea, Lidia Buble a stârnit curiozitatea prezentatoarei Lili Sandu, după ce a fost văzută cu un inel care semăna izbitor cu un solitaire – un model cunoscut de inel de logodnă. Acesta este de fapt un inel cu diamant splendid, pe care a artista l-a primit cadou de ziua ei de naștere anul trecut, când a sărbătorit împlinirea vârstei de 30 de ani. Deși a clarificat faptul că nu este vorba despre un inel de logodnă, cântăreața a menționat de mai multe ori că acesta reprezintă obiectul cel mai valoros pentru ea.

Lili Sandu: „Dă-ne o veste!”

Lidia Buble: „A, nu e aia! Numai pe degetul ăsta (n.r. – inelar) îmi vine, pe restul mi-e mare. Dar îți dau o veste, am schimbat prefixul. L-am primit cadou de ziua mea, la împlinirea vârstei de 30 de ani, dar deja i-am făcut de anul trecut. Așteptăm altul pentru aia (n.r. – logodnă)”, a fost discuția dintre cele două vedete.

În ceea ce privește relația ei cu Horațiu Nicolau, Lidia recunoaște că se simte mai fericită ca oricând. Cântăreața a precizat că se simte tot mai încrezătoare alături de partenerul ei, care o susține în tot ce face și îi oferă toată atenția și dragostea.

„Tot ce-mi dăruiește sentimental e mai mult decât aș fi visat vreodată, și în rest pe lângă (n.red. – bani)… aia nu mai punem că și acolo, dar acolo știi cum e, pentru aia și eu am muncit întotdeauna și mă puteam răsfăța și singură… dar așa, cu atâta iubire, atâta înțelegere și susținere, deci mă face să cred că pot să mut munții din loc”, a mai povestit Lidia Buble.

De peste un an, Lidia Buble, în vârstă de 30 de ani, formează un cuplu discret cu Horațiu Nicolau, un om de afaceri de succes, care are 62 de ani. Deși au fost văzuți împreună de paparazzi în diverse ocazii, ambii au păstrat tăcerea în ceea ce privește natura relației lor. La nunta Călinei Ponor, cântăreața și partenerul ei au făcut prima lor apariție publică în calitate de cuplu, menținând totuși o atitudine de discreție. La un moment dat, în cadrul unei emisiuni la care a fost invitată, Lidia Buble a împărtășit motivele pentru care preferă să nu-și afișeze relația în public.

În cadrul emisiunii „2 Matinali și Jumătate”, Lidia Buble a confirmat că este implicată într-o relație și a detaliat motivele pentru care alege să nu apară public alături de Horațiu Nicolau. Având în vedere dezamăgirile suferite în trecut, artista preferă să nu mai împărtășească detalii ample despre viața sa privată.

„Eu îi aparțin doar lui Dumnezeu. Cred că m-am fript de prea multe ori, nici acum nu mi-a trecut. Eu sunt o carte deschisă, dar nu mă ajută întotdeauna. Cred că oamenii vor să știe mai mult de mine, despre muzica mea. Lidia din Ardeal e fericită, răsfățată și iubita de toată lumea. În ultimii ani sunt și mai fericită, iar când mai vine și altcineva și aduce plus valoare sunt și mai fericită”, a spus artista, potrivit Digi FM.

stiricalitative