Lidia Buble a lucrat ca femeie de serviciu înainte de a deveni celebră. Ce job avea însă în cimitir și ce alte meserii a mai avut Trebuia să îmi câștig banii

Lidia Buble a lucrat ca femeie de serviciu înainte de a deveni celebră. Ce job avea însă în cimitir și ce alte meserii a mai avut Trebuia să îmi câștig banii

În prezent, Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară, iar banii nu reprezintă o problemă pentru ea. Însă, în copilărie, vedeta a trecut prin mai multe momente foarte dificile. Deoarece se luptă cu neajunsurile și sărăcia, artista a fost nevoită să lucreze ca femeie de serviciu. Iată ce alte meserii a mai avut!

În vârstă de 30 de ani, Lidia Buble este acum o femeie împlinită. Ea are o carieră impresionantă în muzică și orice piesă pe care o lansează ajunge hit în cel mai scurt timp.

În prezent, artista are o situație financiară foarte bună, dar nu a uitat niciodată de unde a plecat. Nu de puține ori, vedeta a recunoscut că a avut o copilărie foarte grea și plină de durere.

Lidia Buble provine dintr-o familie cu 11 copii, astfel că neajunsurile erau foarte mari. Prin urmare, solista a fost nevoită să muncească încă de la o vârstă fragedă. Mai întâi, ea a lucrat într-un cimitir, unde era ajutor de gropar. Ulterior, Lidia Buble s-a angajat ca femeie de serviciu.

”Până să ajung la muzică, am avut un drum foarte greu de parcurs. Eu vin dintr-o familie cu mulți copii. Nu îmi permiteam să mă duc la mami și la tati să le cer bani.

Nu puteam. (…) Am zis că trebuie să fac ceva să muncesc. Am început prima dată cu tata în cimitir. Îmi dădeau un milion pe zi.

Lucram cu lopețile, cu roaba, cu tot. Îi duceam sculele, tot. Căram nisip, tot. Asistam la multe înmormântări, la tot.”, a povestit artista în podcastul lui Horia Brenciu.

Atunci când avea vârsta de 14-15 ani, Lidia Buble s-a angajat ca femeie de serviciu într-o tipografie, însă acest job s-a dovedit a fi unul extrem de periculos, și asta din cauza unor soluții care-i puteau provoca răni.

Citește și  O doamna si-a pus pungile si geanta langa ea pe scaunul din autobuz. Un tanar a rugat-o sa le dea la o parte pentru a se aseza si el. Femeia i-a zis

”După locul de muncă de la cimitir am ajuns să lucrez ca femeie de serviciu la o tipografie. Era destul de periculos. Lucrau cu numeroase soluții cu care puteai să te arzi.

Aveam vreo 14-15 ani atunci. După am ajuns să lucrez ca și chelneriță pe o terasă. Tata nu mă lăsa să salvez alcool. Am ajuns tot femeie de servici si acolo.”, a precizat Lidia Buble.

”După am fost și bonă și abia după m-a întâlnit cu muzica. Am fost bonă și la Deva și în București. Cumva muzica m-a căutat pe mine. Eu nu am făcut nimic pentru a ajunge aici.”, a conchis cântăreața.

stiricalitative