Vlăduța Lupău este în doliu.

Vlăduța Lupău este în doliu. Artista a primit vestea tristă în timp ce se află în Maldive

Vlăduța Lupău este în doliu. Artista se află în vacanță, în Maldive, alături de soțul și băiețelul lor. La câteva zile după ce au ajuns acolo, a primit o veste care a întristat-o foarte tare, mai ales că nu poate lua parte la înmormântare, fiind la mii de kilometri distanță.

Vlăduța Lupău este în doliu. La începutul anului, cântăreața își anunța fanii că fiul ei, în vârstă de un an și jumătate, Iair, a făcut otită. Micuțul s-a îmbolnăvit chiar înainte de vacanța pe care o stabilise artista, iar aceasta a fost nevoită să anuleze totul.

A reprogramat totul pentru această perioadă, iar de această dată, au ajuns cu bine la destinație. Chiar dacă nimic nu părea să le strice vacanța. Vlăduța a aflat o veste foarte tristă și anume că unchiul ei s-a stins din viață.

Cântăreața a postat recent un mesaj pe Instagram, în care își anunță fanii că este doliu în familia ei. Vlăduța Lupău este tristă pentru că fratele mamei sale a murit, dar și pentru durerea pe care o simte bunica ei, fiind nevoită să își îngroape băiatul.

Bunica mea… își îngroapă băiatul azi, unchiul meu, fratele mamei. Dumnezeu să-l odihnească! Vești rele vin ca un fulger…„, este mesajul scris de Vlăduța Lupău pe Internet, în urmă cu puțin timp.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *