Cristina Spătar Nu S-A Mutat Cu Soțul Ei Vicențiu Mocanu Locuiesc În Continuare În Crevedia Video

Cristina Spătar Nu S-A Mutat Cu Soțul Ei Vicențiu Mocanu Locuiesc În Continuare În Crevedia  Video

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit în urmă cu două săptămâni, iar de atunci artista strălucește de fericire. Viața ei s-a schimbat considerabil din momentul în care l-a cunoscut pe omul de afaceri, care îi aduce zilnic zâmbetul pe buze. Atât pe plan personal, cât și pe cel profesional lucrurile par să meargă de minune pentru Cristina, care în anul 2016 divorța de Alin Ionescu, cu care are doi copii, Albert și Aida. Deși se înțeleg foarte bine și sunt proaspăt căsătoriți, artista și Vicențiu nu locuiesc împreună.

Cristina Spătar nu s-a mutat cu soțul ei Cristina Spătar se bucură din plin de viața de femeie proaspăt căsătorită. Artista și Vicențiu Mocanu și-au spus „DA” în cadrul unui eveniment fastuos la Râmnicu Vâlcea, pe data de 24 iunie. Însă, cu toate că sunt proaspăt căsătoriți, cântăreața și omul de afaceri nu locuiesc împreună.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Cristina a dezvăluit că a luat numele soțului ei, dar l-a păsatrat și pe al ei. Așadar, acum se numește Cristina Spătar Mocanu.

„Nu m-am mutat la Vâlcea. Locuiesc în continuare în Crevedia și facem naveta. O dată pe săptămână merg eu acolo, în weekenduri vine el aici. Cred că e mult mai fain așa”, a afirmat Cristina Spătar în emisiunea „La Măruță”.

Artista a explicat că Vicențiu a fost cel care și-a dorit să se căsătorească, deși, după divorțul de Alin Ionescu, ea nu mai voia să facă niciodată acest pas.

„Eu am zis că nu mă mai mărit niciodată cu acte. Nu prea mi-am dorit. A lucrat mult la asta Vicky și până la urmă s-a întâmplat. M-a convins și nu-mi pare rău”, a povestit cântăreața. De asemenea, Cristina a spus că soțul ei o încurajează și o susține în cariera ei muzicală. „Mă încurajează foarte mult cu proiectele mele muzicale, vine cu mine, mă însoțește. Tocmai am semnat acum să scot un nou album R&B, pop urban. E alături de mine în tot ce fac”, a precizat artista.

Cum s-au cunoscut Cristina și Vicențiu Mocanu Cristina și Vicențiu s-au cunoscut prin intermediul unei cunoștințe comune. Artista a dezvăluit și cum a reușit să o cucerească actualul ei soț. „Cineva ne-a făcut cunoștință la o masă. Nu a fost nimic premeditat. Și întotdeauna mă făcea să râd. De fiecare dată când ne vedeam, mă făcea să râd. Are simțul umorului”, a zis Cristina Spătar. Cântăreața a povestit cum a ales să facă nunta la Vâlcea, deși inițial plănuia să se căsătorească în Italia.

„Îmi place Vâlcea foarte mult, nu am crezut că e un oraș așa frumos. E un oraș extraordinar, arată super, foarte întreținut. O mică Elveție. Mi-a plăcut mult de tot. De asta am și hotărât să facem nunta acolo. Prima oară am vrut să facem în Italia, dar nu am găsit hoteluri atât de mari încât să putem aduce pe toată lumea. Acolo sunt hotelurile mult mai micuțe”, a precizat Cristina Spătar.

Cristina Spătar, despre relația cu Alin Ionescu Cristina și Alin Ionescu au divorțat în anul 2016, după o căsnicie de 8 ani. Deși au trecut mai mulți ani de când s-au separat și au doi copii împreună, aceștia încă nu își vorbesc.

„Cu Alin nu păstrez legătura pentru că nu se poate comunica. Dar nu mă deranjează. Ne întâlnim doar prin avocați. Îmi doresc să obțin pentru copii ceea ce e al lor și nimic mai mult”, a declarat Cristina Spătar. În anul 2016, Alin Ionescu anunța, prin intermediul unei scrisori deschise, că va divorța de Cristina. „Trebuie să fii destul de limitat încât să nu înţelegi că relaţia dintre noi nu mai funcţionează de mult. (…) Cristina nu iartă, nu mi-a iertat nici greşelile pe care nu le-am făcut…. Deci nu acesta este motivul. Eu mi-am dorit să ofer copiilor o familie, în ciuda faptului că noi nu ne mai înţelegeam, considerând că merită acest compromis… Lucrul destul de greu de realizat când unul dintre noi nu poate trăi fără presă şi fără părerea celorlalţi… Între noi nu există lucruri nerezolvate şi nu există nimic lăsat la voia întâmplării (…) Consider că e mai bine pentru toţi dacă ne vom continua drumurile separat. Ţin să precizez că am luat această decizie de mult timp, nu este nicidecum o reacţie de moment”, scria atunci Alin Ionescu pe rețelele de socializare. De când au divorțat, cei doi nu au găsit o cale de înțelegere, iar acum par să nu își mai vorbească deloc. În anul 2019, Alin Ionescu s-a recăsătorit cu o femeie mai tânără, cu care are în prezent un copil.

stiricalitative