Doliu pentru Carmen de la Sălciua

Doliu pentru Carmen de la Sălciua

Tragedia a lovit în inima comunității muzicale, odată cu vestea tulburătoare a trecerii în neființă a lui Mile Povan, prietenul apropiat al celebrei Carmen de la Sălciua. Într-o încercare disperată de a verifica starea acestuia, fratele artistului, în urma mai multor apeluri nereușite, a decis să meargă la domiciliul lui Mile din Arad, doar pentru a descoperi o scenă cutremurătoare: cântărețul zăcea fără suflare în propria sa locuință.

Tragedia s-a consumat într-un mod cumplit, cu atât mai șocant cu cât cu o seară înainte de moarte, Mile Povan fusese la departamentul de urgență, simțindu-se extrem de rău. Cu toate acestea, medicii, deși conștienți de starea lui precară, au decis că nu este necesară internarea și l-au trimis acasă, fără să fie conștienți de gravitatea situației.

Fratele său, profund îngrijorat de lipsa de răspuns la telefon și de tăcerea îngrijorătoare a lui Mile, a simțit că ceva nu este în regulă și s-a hotărât să meargă la el acasă. Cu inima împovărată de o angoasă copleșitoare, a găsit ușa închisă și nicio urmă de viață din interior. Cu toate acestea, hotărât să afle adevărul, nu a ezitat să spargă ușa, iar ceea ce a descoperit acolo l-a marcat pe viață: prietenul său, Mile, zăcea fără suflare.

Comunitatea muzicală și nu numai a fost zguduită de tragicul eveniment, expresia de durere și șoc fiind resimțită profund în mediul online. Printre cei care și-au exprimat profundul regret pentru dispariția prematură a artistului se numără și Carmen de la Sălciua, care și-a arătat într-un mod emoționant durerea pentru pierderea prietenului ei drag.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, Mile Povan! Știrea despre trecerea ta în neființă a lovit ca un trăznet pe toți cei care te-au cunoscut! Atât de tânăr și atât de talentat! Viața este cu adevărat imprevizibilă… Nu putem anticipa ce ne rezervă ziua de mâine!”, a transmis Carmen, prin intermediul platformei Instastory.

În plus, Carmen a folosit acest moment tragic pentru a transmite un apel către umanitate, îndemnând la compasiune și înțelegere în loc de răutate și ură, subliniind fragilitatea și imprevizibilitatea vieții.

„Să nu ne certăm între noi, să ne iubim și să ne respectăm unii pe alții pe cât de mult putem, pentru că nu știm niciodată cât timp ne mai este dat! În această lume există loc pentru toată lumea sub soare!”, a mai adăugat Carmen de la Sălciua, trăgând un semnal de alarmă pentru întreaga comunitate.

stiricalitative