Cum Arăta Lia Olguța Vasilescu În Tinerețe. Cu Greu O Recunoști

Cum Arăta Lia Olguța Vasilescu În Tinerețe. Cu Greu O Recunoști

Nu multă lume știe cum arăta actualul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, în tinerețe, dar și faptul că inițial a fost membră PRM.

Aceasta s-a înscris în primul partid politic pe când era elevă în clasa a zecea.

După numai trei ani ea a devenit lidera Organizației de Tineret România Mare Dolj. Chiar dacă a devenit deputat PRM la vârsta de 25 de ani, mai apoi a trecut în tabăra social-democraților.

Lia Olguța Vasilescu, fostul ministru al Muncii, este în politică de foarte mulți ani. Aceasta s-a înscris în primul partid politic la doar 16 ani, când încă era elevă de liceu.

Citește și  Legenda saxofonului s-a stins:

Primii pași în politică

Acum, Lia Olguța Vasilescu are 44 de ani și are trecută în portofoliu funcția de ministru al Muncii,

dar și de primar al Craiovei, unde a fost lider administrativ timp de cinci ani, până în 2017, când a trebuie să își dea demisia pentru a face parte din Guvern. Chiar dacă acum face parte din Partidul

Social Democrat, prima dată când a intrat în politică, Lia Olguța Vasilescu a ales PRM. După numai trei ani aceasta a devenit liderul Organizației de Tineret România Mare Dolj.

Apoi, ea a terminat cursurile Facultății de Litere şi Istorie din Craiova, unde a studiat specializarea română-italiană. După aceea, deși ea era în același timp și politician, a decis să urmeze calea jurnalismului. S-a angajat la cotidianul local, numit „Cuvântul Libertăţii”.

stiricalitative